Ako vybrať najlepšie umelé mlieko po pôrode
Ahojte tie co ste nekojili ani neskusali isli priamo na UM. Riadili ste sa tym co dostavalo dieta v porodnici alebo podla seba? Mame fajn skusenost s Nutrilonom pri prvom len v tejto vacsinou robia Bebu ci Sunar.
Pri prvom v nemocnici davali Nutrilon, zostala som pri nom. Druhy syn dostaval Hipp, najprv sme ho nechali, ale mal cudnu stolicu, tak sme zase skusili Nutrilon a zostali pri nom. Ale ak by nebol problem s mliekom, co mal v nemocnici, nemenila by som ho.
My sme v nemocnici dostávali Nutrilon, dávali sme ho aj doma, ale cca po týždni a pol začali koliky. Malý strašne plakal, bolelo ho bruško a nevedel sa vykakať. Na odporúčanie dr. sme potom prešli na Nutrilon Comfort & Colics. Dr bola za to, aby sme nemenili hneď značku len typ mlieka a pomohlo. Potom okolo polroka sme skúsili prejsť naspäť na Nutrilon klasický, ale stále mu nevyhovovalo. Našťastie mu sadlo hneď ďalšie mlieko a to bol Sunar. Ak tvojmu dieťaťu bude sedieť mlieko z pôrodnice, tak určite pri ňom zostaň 😊😊
ostali sme pri nutrilone ako v porodnici, ale iny typ. Mali sme koliky ale tie nesuviseli s mliekom, presli do 3m same
V pôrodnici dávali Bebu, nesadla nám a menili sme na Hipp, ktoré nám už sadlo 🙂 ale pokiaľ sadne to co dávali v pôrodnici, vôbec by som nemenila 🙂
Vymenila som viac mliek po prichode domov, kedze viacero nesadlo. V nemocnici davali len jeden druh mlieka a ked boli problemy s travenim, nasadili lieky na to, co tam po zmene mlieka....😬😬😬
Nie, oba mam odchovane na Kendamil Bio
@andrea_82 super premyslam rovnako
Ked sedi mlieko z pôrodnici nevidím dôvod meniť to
Mala v pôrodnici Bebu a doma potom tiez.

V pôrodnici dávali bebu, ostala som pri nej lebo malému neskodila.