Ako vyriešiť nočné budenie 8-mesačného syna na umelé mlieko?
Môj syn sa stále v noci budú na jedenie každýkrst zje 150ml. Skúšala som mu aj vodu dať ale to nepomohlo. Pomôže znižovať dávku mlieka? Ďakujem
este je malicky. Daj mu co potrebuje
Náš má 13m a stále 3x, niekedy 4 🙈
Ale ved ma 8 mesiacov 🤷🏻♀️
Moja sa takto budila do 2 a pol roka. Najrýchlejšia cesta bola dať mlieko, obe sme do 10 minút opäť spali. Keď som s ňou bojovala a skúšala nedať, alebo niecim nahradiť, tak to bol len plač a krik. Skús znižovať dávku, aby nepil viac v noci ako počas dňa. ja som potom dávala už len tak Max 60 ml, nech si len cucne, nie celú dávku. Neskôr stačilo aj 40.
Moj ma 13 a stale sa budi. Ani ma nenapadlo ze do roka by sa to zmenilo a ty to cakas uz v 8m? To si vycitala v nejakych junovkach julovkach?
Naša bude mať v septembri 3 roky a ešte stále sa budú na um
Riesit tak, ze mu das. Nechas ho hladne?
Moj ma o dva mesiace dva roky a stale sa budi v noci na mlieko a to cez den pekne papa. Neviem preco by si mala riesit fakt 8 mesacne babo. Kazde dieta je uplne ine. A ma uplne ine potreby. Niektore prespia a niektore nie.
Aj môj má o mesiac dva roky a budí sa 2-3x.
Nasa ma 8mesiacov,vecer vypije kasu z flase niekedy nie vsetko a spi do rana
A 8 mesacne babo sa ma akoze vecer najest potom mlieko a spat celu noc? Takto to nefunguje.

Presne ako moj v tom veku...u nas nepomohlo nic, len cas...je to len faza, ktora niekedy pominie.