icon

Aký máte názor na UM Nutrilon?

27. aug 2021

Ahojte,prosim Vas, mam doma 12dňoveho babatka,od zaciatku mu davam UM Nutrilon.Mame lepsie aj horsie dni,niekedy mu vobec neboli brusko,niekedy cely den place.Ked som hovorila znamym ze davame Nutrilon tak nechapali,ze vraj je to dost zle UM…co si myslite?

1mata
27. aug 2021

Ja som obe deti odchovala na Nutrilone, na zaciatok som davala Nutrilon HA, potom som presla na obyč. Nutrilon. Deti mi nikdy nemavali koliky, besti bruska, ani problem so stolicou. Ja som bola spokojna

nikiki29
27. aug 2021

Podľa mňa je “dobré” a “zlé” UM relatívny pojem. Tie UM majú normy, ktoré musia spĺňať a teda žiadne z nich nie je zlé v zmysle nevhodné pre bábätká. Každé bábätko má trochu iné trávenie, jednému sadne Nutrilon, druhému Sunar, tretiemu Kendamil atď. Ak máš pocit, že problémy spôsobuje UM poraď sa s pediatrom a vymeň. Ale neodporúča sa striedať príliš často, tak aby si si nenarobila viac problémov ako osohu… ja som bola s Nutrilonom spokojná. Nedojčíš vôbec? 😊

suet1994
27. aug 2021

syn mal od 2,5 mesiaca nutrilon, cca mesiac mal antikolikový potom len klasický modrý a všetko bolo v poriadku

sandra151
27. aug 2021

Nám nerobil dobre, ale tiež si myslím že to nezáleží od značky, každému dieťatku sadne niečo iné,treba skúšať a nájsť to najlepšie UM pre tvoje .
A keď plače alebo ho bolí bruško tak mu pravdepodobne úplne nesedí
Všetci stále hovoria že sa nesmie často a veľmi striedať , ale tak ti poviem že keď som konečne našla to pravé pre nás, mám doma spokojné a usmiate bábätko.
Takže za mňa skúšať kým nenájdeš vhodné ,stále lepšie ako mať Doma utrápené dieťa

andrea_82
27. aug 2021

Nášmu synovi dávali Nutrilon ešte v pôrodnici, my sme s ním pokračovali, lebo nerobil žiadny problém. Nepamätám si ani jediný deň, kedy by plakal kvôli kolike. A imunitu má, chvalabohu, doteraz výbornú, antibiotiká na chorobu bral za 13 rokov asi 3x.

sandra151
27. aug 2021

A samozrejme treba rátať aj s kolikami ktoré sú u bábätiek do 3 mesiacov dosť časté. Nemusí to byť mliekom.

sara07
27. aug 2021

u nás robil neplechu nutrilon , dostaval ho ešte v pôrodnici, len ja som kojila a dokrmovala, tak sa to bralo že u mna vina, zmenili sme na hipp a všetko v pohode od vtedy žiadny problém

janulik2008
27. aug 2021

U nás Nutrilon nula bodov. Nakoniec sadla dobre Beba Pro 🙂

dadulamamula
27. aug 2021

Syn vracal a dcéra ona mala z toho kolíky.. Ako som pri oboch prešla na sunar všetko sa to napravilo.

simca06022011
27. aug 2021

Mali sme nutrilon ha a bolo sme spokojni... Zo zaciatku sa stavalo ze mala dcera tvrdsiu stolicu, od cca 1-2m sme davali aj dolphius infantus (?) Probiotika. Skor striedania mliek hore dole narobia sarapatu.

ivangeline
27. aug 2021

Kazde dieta inac...ano je tuhsie,vraj zapeka,akoze tvrde hovienko...ale mojmu vyhovovalo.

zuvelyn
27. aug 2021

Od narodenia máme Nutrilon a bez problémov

radka6677
27. aug 2021

Mam 3mesacne mimi a od narodenia nutrilon pije no do každej fľašky dávam espumisam confot a krása ani raz neplakal nič a krásne spinka... Prvé dva týždne plakal mal bolesti no kvapky sú úžasné a hlavne denne dávam probiotika

radka6677
27. aug 2021

Hlavne probiotika robia moc dobre nezaťažuje sa bruško

gdpr
27. aug 2021

Presne tak ako píše @nikiki29 nie je zlé ani dobré UM ale najlepšie pre tvoje dieťatko bude to, ktoré mu sadne. Mne Nutrilon nesadol len Beba ale niekomu práve Beba nesadne a sadne napr. Sunar, Hami, Hipp... každé dieťatko je iné pokiaľ nevyskúšaš tak nezistíš, či a čo tvojmu sadne.