Babylove Bio 1 bezlaktózové

aloana
20. nov 2016

Ahojte,potrebujem poradiť...u dcérky (3,5 mesiaca) je podozrenie na laktozovu intoleranciu (pijeme bezlaktozove mlieko a po 6.mesiaci vyskúšame laktozove a uvidíme čo to spravi- to povedala lekárka keď som chcela aby urobila testy)...papali sme Nutrilon no z toho jej nebolo dobré,teraz máme francúzske mlieko,no mám pocit že ju nezasyti...chcela by som vyskúšať Babylove Bio 1, vraj je bezlaktozove (ani v zložení nie je písaná laktóza). Vie mi niekto poradiť,ci teda je či nie je bez laktózy,alebo či je tam aspoň menej laktozy....

uhnakova
20. nov 2016

@aloana toto mlieko urcite nie je bezlaktozove, akurat ma o cosi menej laktozy v porovnani s mliekom Babylove Bio Pre a to preto, ze je dosladzane cukrom, zatialco Pre dosladzaju laktozou. Priamo na krabici v navode na pouzitie je napisane, ze obsahuje okrem laktozy dalsie karbohydraty. Ked si pozries zlozenie, je tam odtucnene mlieko a susena srvatka, oboje obsahuje prirodzene laktozu.

uhnakova
20. nov 2016

Este dodam, ze bezlaktozove umele mlieka to maju vyrazne uvedene na obale, aby sa dali lahko rozoznat. Prirodzene bezlaktozove su rastlinne mlieka, obom detom som ich zaviedla do stravy od tristvrte roka.

janickacrazy
21. nov 2016

@aloana Umelé mlieka so zníženým obsahom laktozy:
Nutrilon 1 Low Lactose
HiPP Comfort
HiPP Kindermilch Lactosefrei
Umelé mlieka bez laktózy:
France Lait LF
Nestlé AL 110
BEBA AL 110
Töpfer Lactopriv