Bojkot umelého mlieka po zavedení príkrmov
Ahojte prosim o radu pripadne skusenost, prikrmy na obed mame zavedene uz asi 2,5 mesiaca. Rano som zaviedla kasu asi tyzden, problem je ten ze par dni neviem ci su to zuby alebo iny problem mi absolutne odmieta mliecko UM, a tym padom do neho neviem dostat tekutiny. Vody vypije tak 20-30 ml za den… mliecko mi vypije len v noci v spanku dve davky po cca 180 ml… netusim ako do neho dostat tekutiny … neviem ci je to len obdobie alebo zuby…pripadne nejaka skusenost. Maly ma 6,5 mesiaca, od zaciatku na UM. Dakujem
však má vodu , to je tekutina
nemusi mat mlieko aj moje prišli do štadia že mlieko som do nich nedostala a ani sa teraz netrhaju a žiaden z nich nema žiadnu skoliozu ani neviem čo
dieta si povie čo potrebuje ono , nie čo chce po teba tabulka
pokial rastie pribera spi atd uplna pohoda
to isté raz bude s kašou , proste sa ti sekne a nie
@sara07 ano len vody vypije 20-30 ml a mlieka asi 400 ml ale za 24 hod mi to pride malo…
@sara07 ano len vody vypije 20-30 ml a mlieka asi 400 ml ale za 24 hod mi to pride malo…
@ev1ta1989 treba ratat aj polievku či tu ešte nemá
a čo urobíš naleješ lievikom nasilu .... skus mu dat pripadne štavnatejšie ovocie alebo zeleninu neviem čo už je , bud rada že v tomto teple ti aspon je
pokial ho nezapeka je to ok
Ovocie, zelenina, prikrm tiez obsahuje nejaku vodu, mozno urob ten prikrm este redsi.. alebo skusat s lyzickou ci inou flasou pomedzi jedlo vodu.. a myslim, ze je to len obdobie, ako prislo, tak preslo.. a este vlastne, kasa, ved to je len z vody robene, takze nebude to take zle 🙂 mozno mu stačí tolko jedla a proste nechce dalsie mlieko cez den

však má vodu , to je tekutina
nemusi mat mlieko aj moje prišli do štadia že mlieko som do nich nedostala a ani sa teraz netrhaju a žiaden z nich nema žiadnu skoliozu ani neviem čo
dieta si povie čo potrebuje ono , nie čo chce po teba tabulka
pokial rastie pribera spi atd uplna pohoda
to isté raz bude s kašou , proste sa ti sekne a nie