Dokrmovanie a hnačky
Ahojte baby mám na vás otázočku. Už v nemocnici mi dokrmovali maličkého bebou Ha 1 pretože som alergická. Vsetko bolo v poriadku. Keď sme prišli domov skúšali sme dojčiť ale boli problémy a ani laktacna poradkyňa mi v tomto nepomohla, takže sme zostali pri bebe Ha. Ale pozorujem že posledný týždeň sú problémy maličký má krátke a chvíľkové kŕče hlavne keď prdka. Má aj zelenú stolicu ale to je zevraj v poriadku to koli tomu ze v bebe Ha je skrobena bielkovina a tá farbí stolicu na zeleno. Lenže už druhý deň má hračky nasadila som aj feniklovy čajík raz denne ale nemohol. Myslíte že mu ta baba škodí? Mala by som zmeniť mliečko keď doteraz bolo všetko v poriadku? Ďakujem za každú radu.
Ahoj, my hnačky nepoznáme, môj malý papá amilk bifido, to obsahuje lactobacily a je dobré na trávenie. Mali sme aj bebu, ale nechcel ju piť, jemu necchutila tá chuť. Ja by som hneď nemenila, možno je to aj niečo iné, čo mu spôsobuje hnačky, možno to prejde. Ak nie, radšej sa poraď s lekárkou.
Dakujem vam za rady ono tak o tú riadku stolicu ani nejde ide hlavne o tie kŕče. Dnes som čítala že to môže byť aj tým že predtým papal aj moje mliečko iba som ho dokrmovala problém nastal keď zostal iba na bebe. Tak fakt neviem co vymyslím. No a s jeho doktorkou sa nijak nedohodnem ta ani počuť nechce že je na umelom mliečko a príčiny ju nezaujímajú 🙂

Aj moj ma z beby hnacky, dostava len raz denne ale pravidelne sa po nej do pol hod pokaka