icon

Hľadáme UM pre 6tt novorodenca, zatiaľ len zlé skúsenosti. Poraďte.

vierocka888
18. jún 2018

Ahojte. Baby, prosím, poradte mi. Maly ma 6tyzdnov. Nie je kojeny - bohuzial- to tu, prosim, nerieste.
Od narodenia mal aj v porodnici Bebu HA. Po 3 tyzdnoch ho tak strasne zapekalo, ze nam dr predpisala Beba sensitive. Po nej este horsie, maly reval pri tlaceni od bolesti - bolo to hrozne. Tak nam ho zmenila na Nutrilon pro comfort. Z neho zas mal maly take vodnate hmacky, az to z neho spliechalo....

Skusila som mu dat Hipp, stolica ukazkova, no maly grcal prudom.

Vratila som sa teda k Bebe Sensitive. Ale bojim sa co bude.

Prosim, poradte mi, co mam robit? Nechcem malemu uskodit tym, ze mu mlieko menim... Co sa mu moze z toho stat?

Strana
z2
jonnie
18. jún 2018

Vyskusala som viac druhov mliek, Beba a Nutrilo u nas neuspeli. Este mozno skus v lekarni Humannu. Ja man pocit, ze cim viac ma privlastkov mlieko...ze HA, AR...tym horsie znasa dieta, pokial nic vyrazne mu nie je. My sme uz skusili z DM drogerie ich mlieko Babylove... nedoverovala som kvoli cene...no z neho mu nic nebolo a vsetko zrazu ok.

nina774411
18. jún 2018

@jonnie presne!! Aj kamoška si vychvaluje dm-kove!

vierocka888
autor
18. jún 2018

@vierocka888 ked ja uz mam strach mu ho menit. Ale budem musiet. Skusim zajtra kupit DMkove 🙂

nina774411
18. jún 2018

@vierocka888 daj potom vedieť 😊

vierocka888
autor
18. jún 2018

@nina774411 napisem ako sme dopadli 😊 drz palce 🙂

vierocka888
autor
18. jún 2018

Inam baby, ja este uvazujem.... maly mi z toho hipp zacal grcat az na treti den. Co ak to nebolo z neho? :-/ uvazujem mu ho ešte dat raz, mozno to bolo z caju alebo nieco ine...

kacena4
18. jún 2018

ahojko ja som mala tiez deti na dm-kovom mlieku od porodnice to im sadlo najlepsie hoci sme vyskusali rozne ale dm im nerobilo nic ako pises ani grcanie ani zapekanie... najlepsie - vzdy som sa k nemu vratila aj ked v nemocke dali bebu alebo nutrilon

ukulela
18. jún 2018

@vierocka888 ono nie je dobre menit mlieko kazde dva tri dni .... niekde pisum ze aspon tyzden - dva skusat ... davas k mlieku probiotika? mozno by stacilo pridat tie ...

marion09
18. jún 2018

@jonnie presne,som za Babylove

babi81
18. jún 2018

@jonnie my sme tiez mali humana

vierocka888
autor
18. jún 2018

@ukulela nutrilon mal tyzden a keby ho mal dlhsie tak mi skonci dehydrovany na infuzkach. Hippko grcal prudom. Takze toto by asi kazda menila,ci? Probiotika ma od 3t zivota a aj tak nic z toho ☹

vierocka888
autor
18. jún 2018

@kacena4 od zajtra ideme na dmkove, uz nemam moc na vyber

ukulela
18. jún 2018

@vierocka888 mozno skus este zmenit probio, ved ja nevravim, ze nemenit ... len za tri tyzdne to boli 4 mlieka - aj to moze narobit sarapatu. chvalia velmi biogaiu probio - skus si kuknut. drzim palce, aby ste zvladli.

awina
18. jún 2018

Ja som mala u oboch deti dobre skusenosti so sunarom.

lucmirka124
18. jún 2018

@vierocka888 odporucam ti tiez dm mlieko BABYLOVE a skus rovno BIO. Pri mojej dcerke som zo zaciatku vyskusala asi 6 druhov mliek ako pises zapekanie hnacky koliky. V tej bio verzii su zlozky aby babatku dobre travilo.uvidite ako ale ja som potom uz ani probiotika ani espumisan vobec nedavala lebo z tohoto mliecka brusko nebolelo, aj stolica bola v poriadku. Drzte sa a nech sa mate rychlo dobre.Moja dcerka papa BABYLOVE BIO od 2,5 mesiaca. Tiez sme hladali mliecko.kojit som nemohla.

lulu1217
18. jún 2018

@vierocka888 vierka, skúste Babylove, nám zachránilo bábätko

vierocka888
autor
18. jún 2018

@ukulela no tiez nie som nadsena z toho, ale.pri tak prudkych reakciach som sa bala pokracovat...
Mali sme probiofix a ked sa minul, dala som biogaiu. Ziadny rozdiel nevidim ☹

vierocka888
autor
18. jún 2018

@lulu1217 dakujem, zajtra idem kupit DM mlieko. Horsie ako tieto posledne to asi nebude...

vierocka888
autor
18. jún 2018

@lucmirka124 neuskodilo jej to caste striedanie? Mna to hrozne mrzi ze mu to tak menim ale musela som ☹
Nebola hladna rychlo po tom mlieku? Nas je riadny papkac 😀 snad nam to mlieko sadne konecne. Dam potom vediet ako sme dopadli 😉

ukulela
18. jún 2018

@vierocka888 tak ako posledny tip este Coliprev - ten v mojom okoli pomohol 3 babatkam. ja sa velmi umelym nerozumiem, len z okolia - ale nemozu tie reakcie byt aj tym, ze vsetky su z kravskeho mlieka? ak je tam neznasanlivost .. ale to len strielam, na tvojom mieste by som skusila to DMkove, ked babam pomahalo v takychto pripadoch, a ak nezaberie ani to, tak nech ale riesi lekar ...

sense
18. jún 2018

Za velmi kratku dobu si vyskusala tych mliek az az...kazdemu dietatu sadne ine mlieko, nasa bola na bebe katastrofa, na nutrilone este horsie, ostali sme pri hipp kaxde sme mali aspon 3-4tyzdne....okrem toho koliky nemusia byt len s mlieka...takze odporucam radsej este par dni pockat pri jednom mlieku ...kedze deti maju travuaci system este nje uplne vyvinuty a na tieto zmeny v strave si nevedia tak rychlo zvyknut

naattalie
18. jún 2018

Babylove taktiez dobra skusenost

kacko12
18. jún 2018

Ja som mala s druhym synom tiez problem so stolicou. Mal aj silne koliky. Zmenila som mlieko na nemecku Humanu a asi po 3 dnoch sa vsetko krasne upravilo. Na rozdiel od babylove mlieka, ktore pil 1.syn, Humana sa vzdy krasne rozpustila aj v menej teplej vode. Teraz cakame 3.dieta a ked bude potrebne um, tak dam jedine humanu. Ale je pravda, ze kazdemu dietatku sadne nieco ine.

vierocka888
autor
18. jún 2018

@sense nas nema problem s kolikami. Ale beba ho uplne zabetonovala, tu mal skoro mesiac. Potom tyzden nutrilon a hnacka z neho lietala -doslova. A z hipp grcal prudom ako deti pri refluxe. Takze neviem co dalej. Tiez mu ich nemenim len tak z pasie ☹

marlenka222
18. jún 2018

@vierocka888 po kazdom raze vracal mlieko hipp?

petkamamicka
18. jún 2018

mali sme podobny problem, Lekar nas tlacil len do nutrilonu, a my sme sa natrapili kym som to vzala do vlastnych ruk, tiez sme skusali Bebu, Hipp, este nejake nevie teraz, no vtedy najlepsie znasal sunar, neskor som skusila Babylove, a nelutujem, ziadne problemy. drzim palceky

janickacrazy
18. jún 2018

@vierocka888 Pozri sa, u nás to bolo podobné, Beba ho zapekala, z obyčajného Nutrilonu hnačky, prešli sme na Nutrilon HA a zrazu bolo dobre, takže nakoniec sme zistili, že malý má alergiu na mlieko, u vás to može byť podobné, nemusí mať koliky, ale alergia sa može aj takto prejaviť, hnačky, vracanie, zapekanie, atd. Dala by som mu urobiť aj testy na alergiu.

katarinaz123
18. jún 2018

Aj u nas Dmkove ok a to tiez sme mnohymi mliekami presli a tiez som nedoverovala kvoli cene uz vyse roka sme na nom

anjelicek26
18. jún 2018

Podla mna by ste mali zajst na gastro na sono pazeraka, pozriet, ako su na tom crievka, zvazit hypoalergenne mlieko, a pri tom ostat - aj mesiac - nespekulovat, nemenit. Kazdemu dietatu sadne ine mlieko, za mna dm-kove velmi chvalia, aj v testoch dobre obstalo - ale toto je len a len na dietati, ktore bude vyhovovat. Mlieka by sa nemali tak casto menit. Ak zapeka - treba davat aj vodu... ak grcka, tak nesadlo... ak teda pri inych negrckal a nema reflux a pekne odgrguje. Je tych moznosti fakt vela. Ak neuspejete, tak testovat alergie... nas nezniesol - laktozu - odzili sme si toho vela... kym sme na to prisli... jemu vadilo aj kojenie...

nada89
18. jún 2018

Nehnevaj sa, ale ako si môže tvoje dieťatko zvyknúť na určité mlieko keď si behom chvíľi vystriedala toľko druhov? Mne sama primárka v nemocnici povedala, že toto špekulovanie mamičiek je najväčšia chyba a zaťažujú tým len organizmus dieťaťa..

Strana
z2