icon

Je Beba sýtejšia ako Nutrilon?

christina_s
2. apr 2025

Ahojte zienky prechadzala som s malou z nutrilonu pro fuktura na bebu comfort, chcem sa len opytať je beba sýtejšia ako nutrilon ? Pretože malá ma mesiac a nutrilonu mi spásala od 130 ml do 160 a odkedy jej davam bebu tak mi vypije 110 potom už nechce odťahuje sa alebo sa prieči. tak teda neviem či je to kvôli tomu že má dosť alebo že sa len napije od hladu ale beba jej možno nechutí až tak ako nutrilon tak sa nenaje do sýta. Asi si ju začnem vážiť ako priberá ale napred by som chcela vedieť či nejaká z vás nemá v tomto skúsenosti.

anavixy
2. apr 2025

Nie, staci si pozriet zlozenie, energeticke hodnoty a uvidis, ze vsetky mlieka su takmer uplne rovnake. Mesacne dieta 160ml mlieka?? 🙈 pani moji, staci jej kolko pije teraz, bud rada

heminepa
Autor odpoveď zmazal
sisska96
2. apr 2025

Nie. To je iba marketing, že je milion

christina_s
autor
2. apr 2025

@heminepa praveze vela spi aj 5 hodin v noci sa mi budi iba raz a potom nad ranom takze je tak mozno 5-6 krat

betuskaa75
7. apr 2025

mne príde 160 a asi aj tých 130 na mesačné bábo strašne veľa naraz, možno porovnávam s mojou, ktorá bude mať pol roka a doteraz naraz vypije max 130 a 160 vypila možno 5x, ale podľa mňa úplne stačí tých 110, veď keď zrátame 5-6x takè množstvo tak je to veľa podľa mňa

vanesa2309
12. apr 2025

Možem sa opytat mi tiež davamé malemu Nutrilón Ha 1 a začal kakať zelene može to znamenat alergiu ? a spapa 90ml občas len 60ml ale tažšie sa mu kaka a začal kakať zelene také slizke

oblecenie99
12. apr 2025

@vanesa2309 Akurát som o tom dnes čítala v brozurke, pridám aj fotku 🙂 Spomenúť to lekárke môžeš, ale pokiaľ nemá v nej hlieny, ani krv a pod., nestresovala by som sa extra, skôr to bude tým HA mliekom

vanesa2309
12. apr 2025

@oblecenie99 práveže je to hlienkasté ale keď som mu davala Nutrilon Comfort Colis tak kakal žlte ale zas problém bol že iba vtedy sa vykakal keď som mu pomohla ináč nie ja už neviem čo by mu pomohlo skúsila som espumisan , sab simplex nič jednoducho odkedy som prestala kojiť maleho tak tažšie kaká teda treba mu dopomahať inač sa mi nevykaka ... a možem sa opytat to je zle keď sa mu mení mlieko ? či to je normalne ?

oblecenie99
12. apr 2025

@vanesa2309 Ja svoju malú dokrmujem, lebo nestačí materské, ale obyčajným Nutrilonom a všimla som si, že ak má viac UM, tak ju viac bolí bruško.. pri malom sme pred piatimi rokmi vyskúšali zmenu mlieka, ale čo ja viem.. pediatri to vyslovene neodporúčajú a ja som si nevšimla rozdiel. Proste tá tráviaci sústava sa dieťaťu ešte len vyvíja, myslím si, že brucho ich bude bolieť, či je to UM, alebo materské, či zmeníme alebo nie. Nutrilon HA mal aj náš syn, lebo týmto ho dokrmovakli v pôrodnici, plus muža mam alergika. Osobne pri malej neplánujem.menit mlieko, museli by sme mať na to už lekárom potvrdeny dôvod. Ja keď si nie som istá, napíšem.pediatricke, našej je možné poslať aj fotku 🙈 že sa pozrie, či je to OK. Skús vašej zavolať.

vanesa2309
12. apr 2025

@oblecenie99 Ďakujem veľmy pekne

betuskaa75
12. apr 2025

@vanesa2309 presne akoby som o nás čítala, my sme mali to isté pri nutrilone HA kakala zelené sliznaté riedke, doktorka hovorila, že to je ok, že to je z mlieka, mali sme aj Nutrilon Comfort Colics, a presne, kakala pekne, žlté aj hustejšie, ale len keď som pomohla rúrkou, a nakoniec sme skončili pri klasickom Nutrilone Advance a od vtedy žiadny problém sa vykakať, ani bruško nebolelo, aj konzistenia aj farba úplne v pohode, taká tá ako sa hovorí "praženicová žltš "

vanesa2309
13. apr 2025

@betuskaa75 ja nechápem to aký je rozdiel lebo mi davame malemu Nutrilon Ha 1 Prosyneo to je zle mlieko či dobre ? ja uzm važne neviem čo by mu pomohlo lebo to Nutrilon Comfort Colics je slabe a zas to druhé je hustejšie a z oboch mi nevie kakat tak ja nechápem a snád sa mu nestane nič že sa mu menia mlieka lebo ja už vážne neviem príst nato čo pre neho je to dobre 🙏🏻

vanesa2309
13. apr 2025

a davám mu 90 ml papať ale nie vždy to spapá občas 60 a len maló krát mi spapá 90ml je to dosť či akurát lebo o 7 dni má mesiac .

betuskaa75
13. apr 2025

@vanesa2309 my sme vymenili 4 nutrilony kým sme došli k tomu obyčajnému, a teda okrem toho že konečne dobre kaká a je spokojná sa nestalo nič, a to HA sa dáva najčastejšie keď je niekto z rodičov alebo obaja alergici, a má to viac naštiepenú mliečnu bielkovinu, že by nemalo byť tak ťažko z neho

christina_s
autor
13. apr 2025

My sme s malou mali problemi s kolikami na začiatku keď sme prechadzali z materskeho na umelé (nutrilon) zelena stolica hlieny a pena plus bolesť bruška a nafukovanie, doktorka nam nasadila colipred, degasin a nejako po tyzdni to prešlo vtedy mi malá kakala už normalne žlté ale teraz keď sme prešli na bebu comfort má zelenú stolicu ale doktorka povedala ze je to ok pokial sa neobjavia hlieny, malá je už kludná a musím poklopať zatiaľ máme pokoj

betuskaa75
13. apr 2025

@vanesa2309 naša má aktuálne pol roka a viac ako 130 mi naraz nevypije, aj keď teda papá už príkrmy, ona za tým mliekom nikdy nejak nešla, tiež prvé 2 mesiace pila tak 70, ono to dieťa si dá koľko mu treba, tiež som sa zo začiatku trapila že málo pije, ale priberala pekne, bola spokojná tak som to potom prestala riešiť

vanesa2309
13. apr 2025

@betuskaa75 a nemože mať stoho malý nič že sa mu v kuse manie ? lebo ja nwm ktorý to je ten Nutrilon Ha ten obyčajný mi sme kupili Nutrilon Ha ale Prosyneo a stoho kaka zelené hlienkaste aj to len vtedy sa vykaka ak mu pomožem ...

vanesa2309
13. apr 2025

Vie mi nikto prosim vas poslať fotku ktory to je ten obyčajny Nutrilon Ha

betuskaa75
13. apr 2025

@vanesa2309 to nie je HA, preto píšem že obyčajný lebo nie je ani naštiepená ta formula, ani proti "alergii", ani proti grcaniu, ani antikolik, volá sa Nutrilon Advanced