Je bežné časté kakanie po mlieku Beba Sensitive?
Ahojte, už je to viac ako dva týždne co berieme bebu sensitive ale mala veľmi často kaká. Je to podľa vás v poriadku? Není to hnačka alé ani také riadne kakanie, niečo medzi. Posledne dni aj dosť zvracká po papaní.... mala by som zmeniť mlieko? Alebo ešte počkať ze sa to upraví.
Ďakujem za radu, doktorka mi žiaľ neporadila.....🫢
Predtym ste “brali” co? Bolo dieta dojcene alebo na inom UM? Doteraz nebola taka casta stolica ani zvracanie? Kolkokrat denne kaka, kolko ml a ako casto papa a ake stare je dieta?
Predtym ste “brali” co? Bolo dieta dojcene alebo na inom UM? Doteraz nebola taka casta stolica ani zvracanie? Kolkokrat denne kaka, kolko ml a ako casto papa a ake stare je dieta?
@anavixy predtým sme brali Hipp ale bola od neho nespokojná a nevedela sa vykakat, nedojčili sme, dieta ma mesiac a pol, pije po 90ml a kaka tak 6,7 krát za deň

@cipkovasimona ahoj, syn tiež mal bebu sensitive lebo nevedel kakat nešlo mu to. Pri tejto bebe to bolo tak ze kakal raz za dva,tri dni a keďže bol spokojný tak doktorka povedala ze môže byt. Dodnes hoci má už takmer 5 rokov kaka každé 3 dni.