icon

Kedy prestať dávať deťom mlieko z fľaše na noc?

21. mar 2025

V akom veku ste prestali dávať deťom mlieko z fľaše na noc a ráno?

hederamonstera
21. mar 2025

V 1,5roku, ked uz sa plnohodnotne navecerali a vydrzali do ranajok.

patka06
21. mar 2025

Od 14 mesiacov mlieko zo šálky k raňajkám
pred spaním som už na radu pediatričky mlieko nedávala, spôsobovalo problémy s nočným spánkom

autor
21. mar 2025

Otázka asi mala znieť, kedy ste zrušili fľašu úplne.

tetapetra
21. mar 2025

Nikdy mlieko vo fľaši nepil. Ani ráno, ani v noci.

really8
21. mar 2025

Ked si prestali pytat. Obaja okolo roka

patka06
21. mar 2025

Fľašu na mlieko 14 meesiacov
Fľašu s dudlom do 18 mesiacov na vodu, čaj, ovocné šťavy

bytc20
21. mar 2025

No moj je asi rekorder, ale flasku sme zrusili az ked mal 2,5r.- aj to tak neplanovane. Boli sme na dovolenke a akosi zmena rezimu sposobila, ze si nepytal. Potom doma skusal, ale nedala som a hotovo. On bol ale zavislak na mlieku 🙈 A z pohara nechcel.

viestta
21. mar 2025

Asi v roku a pol zvladal bez problemv pit z pohara, tak sa zrusili flase uplne.

zuzkaa1991
21. mar 2025

Vidim ze ja som ina🤣🤣🙉
Moja mala flasku na vecer asi do 6r🤣🤦‍♀️ ale.ako svokra hovorí ze je po otcovi

Co sa tyka noci od 2r 3r zacala menej pytat v noci mlieko nepamätám nemala som problém ist obcas nie pravidelne kazdu noc zohriať mlieko
Podla mna kazde dieta je ine niekomu staci voda niekto vyzaduje mlieko

autor
21. mar 2025

@zuzkaa1991 nič si z toho nerob. Ja som dnes zistila, že som tiež iná keď moje dieťa pije z fľaše ako štvorročné. Nám pohár proste dlhodobo dieťa odmieta, no musíme sa polepšiť.

zuzkaa1991
21. mar 2025

Tak pila.mlieko vecer kedze cez den nechcela.a.zas.som nechcela mat mlieko v posteli rozliatte😁😁tak mi bolo jedno....ale.raz sme.u babi zabudli flasku a tak našťastie odnaucila sa ale hovorím mala 6r.alebo skoro 6r nepamätám si kolko.presne mala ale.to uz v tom období uz menej pila....a z pohara mi nepije doteraz kedze som si vsimla ze nevypije mi take množstvo denne ako ked ma termosku so slamkou momentálne ma 7r ;)

ivangeline
21. mar 2025

Okolo 2r.

barka1
22. mar 2025

Tak raz bude musiet prestat pít z flase. Je to už hanba v takom veku. To už deti funguju bezne rok v školke, kde piju z pohára.
Inak k otazke - učili sme na pohár zhruba od roka.

krevet86
22. mar 2025

Moja má 3,5 roka. Pohár sme skúšali dlho ale poriadne sa naučila keď išla do škôlky. Dovtedy to bojkotovala a pila z rôznych fliaš. Umelé mlieko pije stále ráno a večer a z fľaše s cumľom. Neriešim. Kravské z pohára nevypije tak dostane fľašu.

banalu
22. mar 2025

Moja 3,5 a ma stale flasu, neviem do kedy. Je to jedina vec, z ktorej naraz vypije 100+ ml, co je potrebne na gastro vysetrenie pri refluxe.

pralinka86
22. mar 2025

Asi 1,5r. Pili rovno z pohara cez slamku. Večer nemali ale uz mlieko. Rano po raňajkách

tim23
22. mar 2025

Môj má 2 roky a mlieko z fľaše pije ráno aj večer