Koľko čakať na zlepšenie pri výmene umelého mlieka?

zuzkamacken
18. dec 2014

chcem sa opytat na vase skisenosti.. po akom case ste zistili ci UM babatku sadlo? boli sme na hipp combiotic, malého bolelo brucho, lekarka nam predpisala nutrilon pri zazivacich tazkostiach, to bol cisty horor. dali sme naspat hipp. zasa nic moc.. tak nam dala vyskusat nutrilon pri alergii na BKM. no.. po jednom dni nevidim zmenu, priam k horsiemu opat. mam este cakat, ze sa to zlepsi? zas menit hore dole nechcem. dakujem za vase skusenosti.

cecil36
18. dec 2014

@zuzkamacken zmenu by si mala vidiet do 3 dni... Kazdopadne nestrielala by som na slepo a radsej ziadala vysetrenia. A ake ma konkretne tazkosti?

zuzkamacken
autor
18. dec 2014

@cecil36 po jedle sa strasne "puci",vydava divne zvuky, budi sa na bolest bruska... klasicku koliku, ze vecer dve tri hodky place nema, aj poprdkava..

zuzkamacken
autor
18. dec 2014

@cecil36 vysetrenia vraj az v 3.mesiaci.. ma 7tyzdnov..

cecil36
18. dec 2014

@zuzkamacken to co je za sprostost ze vysetrenia az v 3 mesiaci co do 3 mesiacov deti nemavaju zdravotne problemy? Nas maly mal vrodenu intoleranciu laktozy, ak by na to prisli skor, usetrili by sme si kopec starosti, jemu bolesti a nasledneho urgentu.

zuzkamacken
autor
18. dec 2014

no vidis...

kimina7
18. dec 2014

vyskusaj par dni ryzove mlieko, ci ako sa vola, ja som roz-varila ryzu uz neviem presne a potom precedila. Na nete iste najdes. Potom skus vratit umele, mozno sa to zmeni. Ak by sa mu polepsilo, tak si to bude alergia. Skus davat hipp caj cez den, ja som to tiez nevedela, ze pri umelom mliecku sa ma davat aj caj, az ked malá mala skoro 3 mesiace mi to jedna poradila, odvtedy mi spala, dovtedy som vsetky noci bola min.do tretej rána hore :( Neviem ci davas caj, ale ak nie tak vyskusaj.

zuzkamacken
autor
18. dec 2014

@kimina7 ja som zas citala, ze caj ani vodu nie.. kto sa ma v tom vyznat. obcas davam fenikel..

janickacrazy
18. dec 2014

@zuzkamacken Tvoj malý može byt kludne alergický na kravské mlieko, moj mal podobné príznaky a zistili mu alergiu až v 6.mesiaci, lebo už som doktorke vynadala, že nech mu urobí konečne dáke odbery alebo čo, lebo v kuse ho bolelo brucho a zle spával. Stačí na to jeden odber krvi. My mse prešli na sojový Nutrilon a do 2 dní sa mi urevané dietatko zmenilo na spokojné usmievavé dieta. Nedaj sa a nech ti láskovo doktorka urobí tie odbery.

janickacrazy
18. dec 2014

@zuzkamacken Čo sa týka tej vody a čaj, tak kojeným detom netreba, detom na UM treba dat trošku vody alebo čajíku, aspon naša doktorka tak tvrdí. 😉

zuzkamacken
autor
18. dec 2014

@janickacrazy kazdy ti inak povie.. si vyber !!! 🙂

sense
18. dec 2014

no nam bolo povedane aspon tyzden...pises ze mala ma 7 tyzdnov tak si toho uz dost pomenila...inak my sme kupovali hipp comfort a potom asi v polroku sme presli na combiotic...nesadla nam ani beba ani nutrilon....

evittam
18. dec 2014

@zuzkamacken Ahojky, kamarátka mala podobné problémy a vyskúšala babylove od DM a odvtedy je všetko super, takže skús 😉 . Inak tiež je dobrý ten ryžový vývar - na pol litra vody daj 25g ryže-uvar a rozmixuj a potom do tej vody sprav UM 😉

kimina7
19. dec 2014

@zuzkamacken mne tiež ta známa povedal, co mi odporucila caj, ze kojenym netreba, ale umele zapeka, ze im treba caj. Nam instantny hipp z DM veľmi pomohol. Odvtedy mi mala spala, dovtedy skoro 3 mesiace len plakala