icon

Koľko mám dať malému mlieka nad ránom?

casy30
25. mar 2009

Dievčatá, poraďte mi. Malý je už prevažne na UM, a tak by som sa chcela spýtať. večer mi vypije 180 ml nutrilonu okolo 20.00. potom sa zobudí okolo jedenásteji, to mu dám tiež 180 ml a potom sa mi zobudí okolo piatej a ja viem, že je isto hladný, ale neviem koľko mlieka mu dám dať, aby potom o siedmej vypil plnú raňajšiu dávku a nevynechával mi ju...máte niektorá skúsenosti?

mojinecka
25. mar 2009

ahoj, moja malá mi pije teraz približne takto ako Tvoj. V noci okolo 3-5 hod mi vypije 150 ml vody a 5 odmeriek Nutrilonu čiže tých cca 170 ml mlieka. A ráno mi vždy vypije iba okolo 100 až 120 ml mlieka, takže už aj takto zarábam čiže do 120 ml vody dám 4 odmerky mlieka. A vypije len tú stovku. Ale keď si zrátam množstvo vypitého mlieka, ktoré je odporúčané na krabičke, tak mi to tak vychádza. Ona mi totiž dopoludnia pije menej a rozpapá sa poobede alebo večer. Ale zajtra to môže byť ináč, tak to budem riešiť keď sa to zmení...

casy30
autor
25. mar 2009

do zlej témy som to bachla 🙂 možeme pokračovať na babatkach? dakujem

zuz11
26. mar 2009

casy30 • 1d • Včera o 20:38
Dievčatá, mám synčeka 8 mesačného..je prevažne na UM. Večer papá okolo pol osmej 180 ml nutrilonu. Potom o jedenástej tiež 180 ml a potom sa budí hladný okolo štvrtej a ja neviem koľko mu mám dať, lebo keď som mu nadránom dala 180 ml ,nechcel mi vypiť raňajšie mliečko...a celý ten deň bol rozbitý a poposúvaný...máte skúsenosti?dakujem.

susik77 • 1d, 19tt • Včera o 20:44
tak mu daj menej...napr. 90 -100 ml...
ja mam zase skusenost s malou-19 mes., budi sa mi okolo 5.30 ze ked jej dam 180 ml sunaru, spi este 2 hodiny. ked jej to dam o 7, spi do 9, tiez mame vtedy rozbity den. tak ked sa takto neskor zobudi, dam jej um az ked vstane z postele-ked je uplne hore.

stankatt • 1d • Včera o 21:06
Ahoj Casy. Tak ja sa tiez zacinam snazit, aby sa odnaucila v noci papat. Vecer okolo 19,30 jej dak kasu a trochu mlieka na zapitie, vypije asi 50ml. Potom sa budi okolo 00,30 - 1,15, vtedy jej davam 120 a nadranom som davala 150 - okolo 5tej. Cez den moc nechce papat, tak dnes jej skusim aj nad ranom dat len 120 a uvidim. Potom skusim dat 90a som zvedava 😒

casy30 • 1d • Dnes o 09:25
Stanka , ja som mu dala o štvrtej 90 ml a to si mala vidieť ten rev ☹ tak som šprintovala do kuchyne, zarobila ďaľších 90 a bolo po plači.okolo siedmej mi potom ale vypil iba 120 ml. len má novú módu, od piatej do siedmej sa mi každú chvíľu budí. 😝

casy30 • 1d • Dnes o 09:27
Stanka inak ahoj 😀 😀