icon

Koľko Nutrilonu má vypiť 2 týždňové bábo?

barbi911
31. júl 2012

Ahojte chcem sa spytat kolko nutrilonu by malo vypit 2 tyzdove babo na 1x ked je plne dokrmovane?Nekojim..Dakujem

Strana
z2
dadka28
16. sep 2012

@julinkaz tiez by som sa toho rada riadila,ale nikdy mi nevypil menej ako je predpisane v tabulkach,stale len viac-minimalne pijeme viac o 30ml/ked nie aj o 50ml/...ale podla mna mas urcite pravdu...len stale sa bojim aby som nieco nepokazila...

dadka28
16. sep 2012

@vivusika ak pamatas...o kolko viac ste papali??len pre moju spokojnost... 😉 😉

moon1979
16. sep 2012

@dadka28 30ml v jednej dávke alebo celkovo za celý deň?
ak za celý deň, tak to nie je žiadna tragédia to je v pohode, aj tých 50 ml ...
skus pozriet tu formulku s hustejsim mlieckom v tej znacke ...
a uz si presne nepamatam, je to viac ako rok co sme jedli UM, ale ak ma pamat neklame boli tam dve tabulky - jedna podla veku a druha podla vahy ... skus pozriet 🙂

dadka28
16. sep 2012

@moon1979 myslela som ze davam viac v jednej davke,nie na cely den-to by som tu ani nepisala 😉 😉
popozeram si to....

vivusika
16. sep 2012

@dadka28 no pokiaľ si ešte pamätám, keď mala papať 90, tak určite som jej hneď robila 120, pretože tie napísané dávky jej boli málo 🙂

dadka28
16. sep 2012

@vivusika diiik 🙂 🙂

dadka28
16. sep 2012

@moon1979 som ti odpovedala ja tatár 🙂
kazdu davku dostava o tych 30ml viac

julinkaz
16. sep 2012

@dadka28 neboj sa, určite nič nepokazíš, len máš doma asi lepšieho papkáčika, dávaš mu medzi to aj nejaký čajík, napr. feniklový? nám lekárka odporučila dávať mu aj čajík, nie veľa, len 1x za deň aby synčeka zbytočne nenafukovalo 🙂 držím pršteky, aby ste to všetko zvládli a prajem veľa veľa zdravíčka 🙂

dadka28
16. sep 2012

@julinkaz dakujeme pekne...a aj vam zelame vela zdravicka...nech vsetko dobre dopadne-pozeram ze cakate prirastok...tak sa drzte..
zatial mu cajik nedavam,davam len prevarenu vodicku...mam pocit ze brusko ho neboli-nenafukuje,lebo si poprdkava...ale ked bude viac zima,urcite dame cajik-lebo len na mlieku nemozme byt..
trocha mam nervy,napr pisu na krabici ze v 3-4tyzdni by mal papat 5xdenne po 120ml,u nas to v ziadnom pripade nevychadza..ale na 6-7x...a to pritom papame s odstupom casu najskor po 3hod ked nie po 4hodkach..ta nechapem jak chcu aby deti papali ani nie mesacne len 5x denne-zda sa mi to malo...no ale co uz ja budem davat tak jak pyta maly..

mishel0005
25. sep 2012

Prosim Vas poradte mi niekto lebo ja som uplne magor s toho Nutrilonu. Mam dcerku teraz za 3 dni bude mat 2 tt vobec uz nekojim len nutrilon jej davam po 60 ml kazde 3 hodiny. Len niekedy si pyta viac a chcem vediet ci jej mozem este dat a kolko. Viem že to jej aj na tej krabici napisane ale ja som z toho fakt mimo...Je to moje prve dieta. dakujem za radu

liz_lemon
25. sep 2012

@mishel0005 ved jej zarob taku 90 ml, a uvidis, kolko vypije, nema zmysel aby bola hladna

dadka28
20. okt 2012

@mishel0005 kludne zarob tu 90ku ako hovori
@liz_lemon

ktore
28. okt 2012

@mishel0005 netreba si vsimat krabicu.to je len tak pisane,neni to presne,su to iba predpokladane davky.moja vypila aj 120 a mala 4 tyzdne ale teraz ma 5 tyzdnou a vypije iba 60 ml -90 ml.ako kedy je hladna.a nikdy ale nikdy nepila 6 krat denne.vzdy 8 krat.ak jej je malo daj jej viac.spapa tolko kolko si pyta.urcite daco aj vylejes lebo nebude vzdy tolko papat ale nebude hladna...

gyarmati
17. nov 2012

Ahojte.Presne máme aj mi ten problém.Malá Sofia má 2týždne a nestačí jej 65ml,ale vypije aj 90ml.Mala som strašnú dilemu či robím dobre,či ju nebude bolieť bruško,ale je v pohode.Takže ani ja nemôžem postupovať podla tabuliek.Ale vidím že nemám len ja ten problém,takže naozaj nerobím zle ked jej dávam až 90ml?????

dadka28
17. nov 2012

@gyarmati urcite zarob viac...ja som pri prvom urobila chybu...riadila som sa podla tabuliek...maly bol stale hladny-furt som natahovala ho...atd..pri druhom uz to nerobim...zbytocne trapim dieta...a ked vidis ze sa ti usmieva,je kludne,neboli brusko...niet pochýb ..kludne davaj,sama uvidis co to bude robit s babom... 😉 😉

dupkax123
8. feb 2013

ahojte. ja sa chcem spýtat ja mám prvého syna a vobec mi nepapá tých 90 ml na dávku ale o dost menej tak od 30 ml do 60 ml a za try dni bude mat 3týzdne, ale zas papa kazdu hodinu alebo dve, lepsie povedane za celý den teda za 24h. spapal 445ml a vázi asi 3,6kg je to málo?

lubicakarasekova
6. máj 2013

kolko by malo vypit 3mesacne babetko ked pije nutrilon 1!dakujem

monika118
7. jún 2013

Moja mala ma tiez Nutrilon a uz od narodenia nekojim, ale vzdy mi vypije ovela viac, ako je pisane na krabici. Do dietatka to netreba tlacit nasilu, ani mu odtrhat, ono si myslim velmi hlasno vie vypytat, ked je este hladne :D

althejka
7. jún 2013

Moj maly bol vzdy o jednu davku mliecka vpredu za den,ako bolo odporucane na krabici. neriesila som to, pretoze ta tabulka je priemer, nie usita na konkretne dieta. 🙂
mnozstvo v davke som dodrziavala, on bol pazrosko,ale stacilo mu, radsej som mu dala viac davok denne kazde tri hodky. oni si to deti vedia regulovat, ked nevladze,nepije,ked potrebuje viac, pyta si .

zivika
9. jún 2013

baby, netreba stresovat, bejby vypije tolko, kolko mu treba, ked vytiahne viac, tak vygrcne 🙂 a ak sa chcete riadit odporucanim na krabici, tak chodte skor podla tej tabulky s vahou, lebo je rozdiel, ked napr. mesacne dieta vazi 3,5kila alebo 5kil 😉 je jasne, ze vacsie babo viac spapa a to mam z vlastnej skusenosti 😀

klaudi2705
2. júl 2020

Ahojte môj malý ma 6 týždňov zje mi bežne 100ml nutrilonu no je mu to asi malo spinká mi len 1,5 max 2 a znovu je hladný ale zje mi aj viac ako 100ml na druhý krát no niekedy zvykol aj 150ml a viac... je to normálne?

Strana
z2