icon

Ktoré umelé mlieko zlepšuje pravidelnú stolicu?

30. jan 2025

Ahojte,chcem sa spýtať máte odporúčania na nejaké umelé mlieko na pravidelnú stolicu? Neviem či je priamo na to..napadla ma beba HA tu používali v mojej pôrodnici a kakala pekne,ako sme prisli domov používame nutrilon cesar a kaká tak raz za 3 dni riedke ale tie 3 dni čo nekaka sa puci a je umrncana,keď jej pomôžem s bruškom alebo s rektalnou tak sa vykaká,viem že každé babo je iné,ale aj tak si rada prečítam aké mlieko odporúčate,rozmýšľam nad tou bebou alebo kendamilom

any3108
30. jan 2025

Starší syn píl nutrilon comfort collics, ten sa používa pri zápche a kolikach

anajka266
30. jan 2025

Na cesar sa vela mamičiek sťažuje. Radím vymeniť. Nám z neho zvracala prúdom. Poradili mi sunar sensitive, ten má tiež probiotiká. A všetko sa upravilo.

autor
31. jan 2025

@any3108 a pomohlo vám to prosím?

eedit
31. jan 2025

My máme hipp a teraz kvôli refluxu hipp ar a kakáme denne

jancejance
31. jan 2025

A prečo si jej menila mlieko, keď jej vyhovovalo to, ktoré jej dávali v pôrodnici? Podľa mňa každé bábätko je iné a to čo vyhovuje jednému, nemusí sadnúť druhému.
Ja som bola spokojná so sunarom premiu a aj hipp a kamarátka si chváli zase kandemil

autor
31. jan 2025

@jancejance pretože som sa nedostala aké v pôrodnici používali,a prišla som domov s hladným plačúcim dieťaťom a nemala som doma nič tak sme kúpili prvé čo sme našli a potom som jej to už nechcela meniť,jej inak sedí nezdá sa mi že ma nejake problémy len to že nekaka denne

jancejance
31. jan 2025

Fúha, to ma mrzí. Neviem teda kde si rodila, mňa púšťali z nemocnice s fľašami mlieka pre bábätko na najbližšie dni, nakoľko som nemala veľa materského mlieka.
Ak sa 3 dni pučí, keď nekaká, tak jej určite zmeň to mlieko. A osobne by som dala presne to, čo mala v nemocnici.

evickuska
31. jan 2025

@autorka ja som vzdy pouzivala to co aj v porodnici 😑