Mám dávať mlieko ako v nemocnici?

25. aug 2022

Ahojte, idem si po radu, ležím v nemocnici a vyzerá ze mlieko sa mi ani nespusti, dávať to isté mlieko čo v nemocnici alebo môžem skúsiť prejsť na niečo iné? Ako ohrievate mlieko v noci? (Byvam u svokry na poschodi), ohrievač fliaš ano/nie?
Ďakujem

ariannazara
25. aug 2022

V jednej odmerke zimná voda v termoske horúca a tak. Ohrievač kým ohrial tak bolo to večnosť toto je overený spôsob 🤣

petra464
25. aug 2022

ahoj, my sme kupili stroj na zarabanie mlieka, zapnes a mlieko je do 10 sekund “načapovane” vo flaske. vola sa babybreeza formula pro advanced, je sice drahsi(ale videla som baby predavaju aj pouzivane) ale usetri ti kopec casu a hlavne v noci!! a pri nas hladoške, ktora najskor zacne plakat a az potom sa zobudi na hlad, je to pecka🙏🏻

evaachesa
25. aug 2022

Z mojej skúsenosti, dávaj to čo je v pôrodnici. Mne sa mlieko spustilo až po príchode domov keď som malému ohriala UM čo mi sestrička nabalia na cestu domov. Vravela že sa mi určite spustí a nemám zbytočne kupovať. Tak aj bolo. Už som odvtedy viac UM nedala. 😃 Len treba dookola prikladať aj keď dávaš UM.

kuriatkocervene
25. aug 2022

My sme kupili kanvicu s termostatom ... vodu si presne nastavis na aku teplotu chces ohriat, myslim ze 40 st. to bolo pri um, za 30 sek. bola voda ohriata a zaliala som UM. To som davala pit do 2 hod. od zarobenia.

bluemoon24
25. aug 2022

@ariannazara presne, vyzkousela jsem ruzne zpusoby, ale tento je nejvyhodnejsi pro vsechny :D