icon

Máte skúsenosť s mliekom Babylove z DM drogérie?

lienka05
27. jan 2012

Ahjte na trhu je aj toto mlieko BABYLOVE, ktore je vsak oproti inym mlieckam omnoho lacnejsie. zaujmalo by ma, ci ho davate svojim detickam, a ake mate s nim skusenosti? Pediatricka mi povedala, ze ked sa predava, tak musi byt schvalene a prisposobene detom. ale ta cena?

lucinka2811
20. feb 2014

ahojte baby, malicka ma o 2 tyzdne 1 rok a od 2 mesiaca pijeme Babylove..neviem si to vynachvalit..mala je napapana, syta..spinka mi ptm celu noc... najprv sme davali nutrilon lenze z neho malu prehanalo, tak isto aj z Hami... teraz pomalicky prechadzame na kravske mliecko ale ked budem mat druhe tak jednoznacne Babylove... sice teraz je problem s dodavkou ale kedze uz koncime s pitim Babylove tak mi to az tak nevadi ... hoci ja si stale nakupim aj 6 krabic do zasoby 🙂 a este jedna rada zienky..MLIECKO SA VAM PRETO ZRAZA lebo na obale je jasne napisane ze ho mate zalievat troska vychladenou vodou nie vriacou z kanvice..ja to tak robim a ziadne hrudky krasne sa rozpusti 🙂 😉

brady1
20. feb 2014

A kolko stoji?
,hladam lacnejši variant,
mala bude mat o 2mes. 2roky

danculik206
22. feb 2014

Ahojte zienky velmi pekne prosim kto ma naviac babylove1 hned kupim aj 10ks.lebo je zas vypadok tu uz nemaju.dakujem piste mi na meil danculik206@azet.sk.

moonlighting
3. mar 2014

Neboli ste dnes niekto v DM, či už dostali mliečka Babylove?

lindaa1
4. mar 2014

My sme na mlieckach Topfer uz od zaciatku a ziaden problem. Takztiez sme bez problemov presli z 1 na 2 coskoro pojdeme na 3. Mlieka Topfer by som urcite nemenila.

matrix87
4. mar 2014

baby, vypadok bude az do aprila... a my sme z tohto dovodu presli na Hipp, lebo tie vypadky boli casto posledne mesiace...

danielaob
7. mar 2014

@mariannas74 ahoj, prosim ta mozes sem pridat link na tie testy mliek? skusala som to vyhladat, ale neviem sa k tomu dopracovat. Rada by som si tie vysledky pozrela. Vopred dakujem.

mata71
11. apr 2014

mimpapame mliečko a sme spokojný,,,po nutrilone anticolik bol maly stááále hladny a mal krče a ked sme dali 1 nitilon prechadzalo ale ako sme na babylove sme spokojnýýý.

dinala
1. máj 2014

Tiež odporúčam ako vsetky výrobky babylove, mala mi iné mlieko ako babylove a hipp nevypije a cena je le ako bonus 🙂

lenka278
1. máj 2014

ja som pouzivala u maleho len mlieka babylove...a ine nechcel...cena bola nastastie dobra nakolko on mal krabicu na 2 tyzdne....takze sa dalo....takze ja odporucam vyskusat....

zuzica219
1. máj 2014

ahoj aj ja dávam dcérke odkedy som ju odstavila od prsníka, dobre sa z neho napapá, nosí mi ho manžel z nemecka tam ho kupuje super cenou neviem kolko stojí u nás pretože dm v meste nemáme, ale som spokojná...takže ja odporúčam určite vyskúšať.

jana_eyre
1. máj 2014

ja davam babylove starsiemu synovi.. bol dojceny do 15tich mesiacov, potom bol na sunare, ale ked som videla cenu babylove, tak som skusila a velmi mu chutilo, tak sme pri nom ostali do teraz.. ked som porovnavala etiketu babylove a sunar, tak babylove malo lepsie zlozenie.. lacnejsie je preto, lebo je vyrabane pre DM a je vyrabane v nemecku, kde by si nedovolili robit nieco zle a uz vobec nie zle pre deti.. kupila som ho aj ako "poistku" mladsej dcere, keby som nahodou stratila svoje mlieko.. a vobec, pouzivame babylove plienky, kozmetiku dospelacku aj detsku, cistiace prostriedky aj potraviny.. do dmky si chodim oddychnut :D

anjelik0907
13. júl 2014

Dievčatá, chcela by som skúsiť mliečko BABYLOVE 2,ale neviem ktoré sú 2 druhy. Jedno je Bio druhé nie. Poradte 😉 Ďakujem

lejlla
13. júl 2014

ja davam 3-ku Bio ale v DM mi predavacka povedala ze uz budu robit len klasicke modre,ze zelene Bio uz vozit nebudu...ale neviem ci sa to tyka aj 2-ky...

marienka4
13. júl 2014

my daavame 2 BIO a ked nemali BIO davali sme klasicku 2 ale sa tak nerozpustalo zostavali mi tam hrudky a malemu sa t nedalo pit upchalo to cumlik a sa mi zda ze aj lepsie kaka z BIO mliecka

da_n_ka
13. júl 2014

My sme na babylove tiez presli.... a chuti 🙂 A llacne je preto, lebo vyrobcovia neplatia za ziadne reklamy 🙂

tanickaskorokubikova
13. júl 2014

Nám nesedelo žiadne iné mlieko iba toto, malý mal veľmi citlivé bruško a reflux, zo všetkých iných mliek vrátane Nutrilonu mu bolo velmi zle (ťažko), jedine toto mu sadlo a hlavne to mliečko je velmi kvalitné, stačí si pozrieť nemecké testy je na prvých miestach 😉

nanulik
13. júl 2014

dávala som ho malému asi od 7 mesiacov do 1,5 roku, pred tým jedol beba sensitive lebo mal citlivé bruško. ja som bola velmi spokojná

tatya
1. aug 2014

ahoj, mam jedno cele 500g neotvorene balenie mliecka babylove 3 Bio, trvanlivost ma do 12/2014, cena 3,50 eura, ak ma niekto zaujem poslite IP 🙂

lady511
1. aug 2014

suhlasím s kika1111 ..dm milujeme všetko možné tam kupujeme od čistiacich výrobkou cez plienky pre malu,,drogeriu pre celu rodinku,,zn Balea je super a som s nou spokojná,,a čo sa týka mliečka mala na nom vyrastala teda do 7m na mojom mliečku potom chvílu na bebe a potom na tomto z dm a veru bola som velmi spokojná 😉

vivianamk
5. sep 2014

My sme od pôrodu popri kojeniu prikrmovali Bebou , mala plakala, zapekalo hrozne a chutovo humus. ako sme zmenili na Babylove výborná chuť, cena ani nehovrím, mala nam kaká ani nevieme kedy , vôbec nesilí a už len nájdeme hovienko v plienke alebo zacítime 🙂 velmi odporúčam. !!

mischell177
26. dec 2014

Kočky som veľmi spokojná čo sa týka dm výrobkov. ..ale dávam babylove bio 1 mám mesačne bábo a boli ju bruško prdka ale nemôže sa vykakat ...Prosím poraďte na aké mám prejsť. Ďakujem

monka9999
26. dec 2014

baby prosím vas ešte sa to babylove vyraba?davala som ho malemu co mam staršieho syna a chcela by som aj tomu co mam mat teraz. davala so ho vtedy doktorovi deckemu lebo nevedel co toje a pozeral zloženie.vraj je to kvalitne mlieko.maly mi ho bral až pokym neprešiel na kravske..a krem DM baby nic lepsie som nemala.tuhy a lacny. lahko rozotieratelny.takže baby love1 by malo stale byt na trhu.že? aka to je vlastne gramaž a kolko teraz stojí?
dakujemm

lenkadenisa
29. dec 2014

@monka9999 teraz stojí do 5€ a je tam 600g. Šup na nákupy! 😉

biancal
29. dec 2014

Ja mam s Babylove mlieckom len dobru skusenost 🙂 Mala sa nam narodila predcasne, prestala som kojit ked mala necele 4 mesiace, najprv sme davali Nutrilon-otras! Strasne zapekal, museli sme pouzivat rektalnu rurku 😠 Potom sme presli na Hipp-nic moc, nebol vyslovene zly ale nebola som s nim velmi spokojna, aj ta cena je dost vysoka..Az jedneho dna som sa motala po DM-ku a schytila som do ruky Babylove mliecko, precitala som si zlozenie-super, tak som ho kupila 🙂 Malej velmi zachutilo a papame dodnes 🙂 Vsetky komerne mlieka sa mozu skryt- hlavne tym zlozenim 😉

ajsenz
29. dec 2014

My sme prešli z nutrilonu H na babylove a môžem to mlieko iba vychváliť.. Aj mne chutilo omnoho viac ako nutrilon :D 🙂

loknicka
29. dec 2014

My tiez papame babylove a je aj bio kto chce. Mliecko co sme mali predtym malej uz nechutilo. Takze babylove odporucam. U nas uz musi byt s grankom 😉

divana
5. jan 2015

Cavte baby a nemate pri tomto mliecku problemy s prdikmi. Ja mam 4m dcerku a papame bebu lenze chcela by som prejst na toto mliecko lebo hoci z beby kaka, len mava dost krce aj ked oije tak sa kruti ju musim nahanat s flakou myslite ze by nam zmena mlieka pomohla?

19martina85
9. jan 2015

Tak ja som zacala pouzivat BABYLOVE BIO 1 po nejakom case ho v DM nemali tak sme kupili BIO PRE a z toho sa mi chlapec obsypal najprv na tvari a potom na krku flakmi... Dostal atopycky ekzem ..tak sme zase zacali davat len BIO ..Ako to mlieko nieje zle je velmi dobre ale ma vela laktozy a kedze malemu zistili alergiu na laktozu tak sme ho museli vysadit... Ale vrelo odporucam pre deti co nie su alergicke na laktozu.. Uz sme skusali aj Francuzske mlieko,Humanu,Nutrilon ... A teraz fičime len na Nutrilone HA...

bubba
18. jan 2015

Za nás hovorím NIE NIE A NIE!!! To už rovno môžete dávať kravske mlieko. Mne sa mala celá od neho vysypala,dostala exemy,strasne až do krvi sa doskriabala,momentálne čakáme na výsledky či je alergická na kb alebo má intoleranciu. Dovtedy bola na nutrilone a bez problémov, akurát ma všetci odhovarali koli ten cene... Teraz sme bohuzial na ešte drahsom nutrilone low lactose vďaka babylove mlieku.( Ale plienky majú dobré)