icon

Máte skúsenosť s mliekom Babylove z DM drogérie?

lienka05
27. jan 2012

Ahjte na trhu je aj toto mlieko BABYLOVE, ktore je vsak oproti inym mlieckam omnoho lacnejsie. zaujmalo by ma, ci ho davate svojim detickam, a ake mate s nim skusenosti? Pediatricka mi povedala, ze ked sa predava, tak musi byt schvalene a prisposobene detom. ale ta cena?

astonka
18. jan 2015

@bubba to je tvoja skusenost...
moj maly ho tiež pije od 1roka aj ked je už velký a ine nechce a nemali sme problem...

gabinka279
25. jan 2015

My pijeme mliečko Babylove od narodenia. Mali sme Nutrilon,Bebu,Sunar.... Toto je jedniné ktoré úplne sadlo. Takže pre mňa TOP. Ale treba skúšať každému bábu vyhovuje iné 🙂

katusik19
25. jan 2015

ahoj do teraz som davala dcerke len nutrilon neviem z akeho dovodu ale zacal ju tak zapekat ze ju stale bolelo brusko kakala len s mojou pomocou, ked som to povedala ma pediatrii a opytala som sa ci to moze byt mliekom tak mi dr povedala ze ano...pre dcerku som chcela vzdy to najlepsie mliecko tak som jej davala nutrilon...potom mi dr povedala ze mozem vyskusat zmenit mliecko a ja som sa opytala ze ake...ovedala ze kludne z dm to babylove, ze ona to skumala lebo vela mamiciek to dava svojim detom a ze je to presne to iste a ma aj vsetky potrebne vitaminy ktore ma mat a ze dokonca ho pije aj jej vnuk...takze som ho vyskusala mala pekne kaka a je spokojna...vec nazoru a tak isto nemusi zapasovat kazdemu dietatku ako napriklad aj nutrilon

atos1
25. jan 2015

Ja osobne som s mliekom Babylove Bio spokojná, malá mi pila Nutrilon a z neho celý čas grckala od 6 mesiacov som prešla na Babylove Bio 2, malá bola spokojná riadne priberá, kaká a vyvýja sa ako sa má, teraz už pijeme Bio 3 som s oboma veľmi spokojná a aj cenovo a keď využijem zľavu v Dm ani nehovorím banujem že som s ním nezačala hneď ako som prestala kojiť, ja len odporúčam

adelita37
25. jan 2015

Babylove môžem len odporučit,z Nutrilonu mala naša malá koliku a potom aj hipp je vyborné...

blska3
18. feb 2015

Ahojte babenky,poradte.Mam mesacneho chlapceka ,kedze nemam dost svojho mliecka tak dokrmujem Nutrilonom-to mu zacali davat v porodnici.Ale sa mi zda ze nieje pre nas moc dobre☹ Mavame bolesti bruska,musim pouzivat rektalnu trubicku a pred kazdym krmenim musim davat kvapky co nam napisali v nemocnici.Nastastie alergiu na laktozu ani kravske mlieko nemame.Je to mliecko Babylove naozaj dobre a ako by bolo najlepsie prechod nanho?

babzy
Odpoveď bola odstránená
luccki
14. apr 2015

@babzy taurin sa tam nachadza, je to na krabici napisane v zlozeni. uz som ju vyhodila, ale v dm-ke sa to da pozriet. Uz vsak nie su oznacovane ako Bio.

moja skusenost je s Babylove zla, nechcel mi to jest. Tym ale netvrdim, ze je to zle mlieko, proste mu nutrilon chuti viac.

simik22
22. jún 2015

@lucia20 ahoj, prosim ta, ake specialne mlieko mala malá pred Babylove?

lenka150190
25. jún 2015

tiez mozem len odporucit mliecko babylove a chutovo je aj lepsie ako beba a fakt kvalitne, ved ktory nemecky vyrobok je nekvalitny? nemci si vecsinou na vsetkom daju zalezat... a aj v dmke sa dobre predava, treba vyskusat... ved mne moja mala grcne aj po kojeni ked ju nakojim a menim jej polohy na odgrgnutie, to je normalne

2kocka7
26. jún 2015

ja tiež odporúčam 🙂 je úžasné, malý má aj AE a super ho znáša fakt odporúčam a cena okolo 5,80..vynikajúca 🙂) oveľa lacnejšie a aj lepšie ako poniektoré drahé mlieka

martinkkka22
15. júl 2015

nechcem strašiť, ale v OKO teste písali, ze toto mliečko (nielen toto ale aj iné prominentné nemecké značky) majú zvýšený obsah nejakých 3-MCPD-Ester Fettsäureestern, - ktoré sú "human karzinogen" - teda tumorbildend ☹
ja som s týmto mliekom bola tiez uplne spokojna, malý ho pil ako dvojmesačný 3dni - bola som nadšená, konečne po mi po dvoch mesiacoch neplakal a prespal po nom 4hodiny vkuse!! až som si klilka na nemecké stránky a zostala som šokovaná, vraj toto mliečko babylove obsahuje, teda preklračuje až 6násobne povolené hodnoty vyššie uvedenej chemickej zlúčeniny - hned som prešla na sunár a malý samozrejme zasa stále plače, strašne rada by som sa k tomuto babylove vrátila, ale bojímsa ☹(((((

lenkaaa168
19. júl 2015

mliecko baby love mozem len odporucit malinka ma 8 tyzdnov trapili sme sa oby dve nakollko som nemala mliecko 😔 a v nemocnici nam dali nutrilon ha tak sme v tom doma pokracovali po dvoch tyzdnov cista katastrofa bolesti bruska boli neznesitelne malinka mi as modrala od placu behali sme na pohotovost vsetci lrn ze to sa musi vydrzat ona stoho vyrastie .... tak sme.dali nutrilon comfort dva dni dobre a potom.to zase nastali.bolesti brucha a uz pri kazadom papani len.co.si cucla s.mliecka plakala hodinu aji.nedopila vsetko.nechala uz som.bola.naozaj zufala nielenze mala.bolesti ale.este aj bola hladnucka 😔 tak.som.si povedala.dost utekala.som.jej kupit mliecko baby love anfangsmilch 1 .... a ako keby utalo malinka vsetko spapa bez problemov bez placu bez vykrucania ... kaka krasne no ja ho mozem len vrelo odporucit... dokanca aj moj.gynekolog odporuca toto mliecko ... je lahkej konzistencie a.nezatazi zaludok a je lahko stravitelne ...

nimana
6. aug 2015

A aký je rozdiel medzi Bio Anfangsmilch 1 a Bio Anfangsmilch Pre?

adamx
Odpoveď bola odstránená
okataivana
30. sep 2015

srdecne pozdravujeme,
no neda sa mi nepripojit do diskusie. vsetko je to individualne a zavísí od dietatka. my sme boli nastavení na BEBA hypoalergenna od narodenia,uz v nemocnici, kojili sme sa do 9 m a potom medzi tym aj dokrmovanie.
ked neboli peniaze, tak som chcela aj ja vyskusat mliecko z DM babylove, kupila som jednu kraabicu a tym to u nas skončilo. syn sa mi cely vyhádzal, jako keby mal cele telo poprhlene od zihlavy. takze nadej na lacnejsie mliecko a usetrene peniaze, rychlo skončila
vratili sme sa ku beba ale uz len beba PRO uz nebola hypoalergenna, a proste to mlieko nam sadlo.
takze třeba vyskusat, akonahle zbada maminka nejaku reakciu na kozi, třeba ho vysadit, lebo si narobíte viac skody jako osohu.
a potom zbytocne napchavat dietatko antihistaminikami tak to je zacarovany kruh. a financne sa to potom vysplha ku cene za ktoru by ste kupili iné mliecko.
vela stastia.
ale možno vase dietatko ho bude znasat dobře, třeba vyskusat.

stefan222
28. okt 2015

ahote, dnes sme presli s nasom 9.dnovou sonickou z Nutlion 1 na babylove bio 1. mala trosku viac grcka, no je zivsia a viac sa mrvi, mame sa bat? cez den sme dali 2x po 60ml babylove a teraz sme uz dali 90ml babylove, ked si mala viac pytala. mame davat viac?

Cumlik zatial nemame tak nevieme ci nemame dat cumel. Mala sa ukludni ak manzelka da prstek na podnebie

adamx
7. nov 2015
Používateľ adamx je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od adamx.
lkjhyfrtd
8. feb 2016

My sme tiez presli z Nutrilonu 3 na Babylove 3, ked dcerka mala 12 mesiacov. Nutrilon 3 jej nejak nechutilo, velmi malo z toho vypila...............som rada,ze som pocuvala na dobre rady a menila mliecko. Velka spokojnost 🙂 BABYLOVE je super 😅

kristina671620
8. feb 2016

Dcérka má 7 mesiacov doteraz sme dávali Nutrilon pretože som myslela, že to je najkvalitnejšie mlieko neskôr som si uvedomila, že vlastne platím 15 za značku ...už druhý týždeň dávam Baby love mlieko a malej nič nie je chutí jej a nemá žiadne problémy ....aj keď mne moc nechutí 😀 nikdy som na malej nešetrila ale 15 eur je moc a Baby love za 5 eur je to veľký rozdiel ...samozrejme môžem odporučiť ....myslím si, že nemecké výrobky sú kvalitné ....každé dieťa je ale iné a každému sadne niečo iné

gabi8815
8. feb 2016

ja ho dávam od 1 mesiačika (dovtedy som ako tak kojila) ... a vsetko je v poriadku, ziadne problemy neboli . (pri prvom som davala BEBU a teraz mi kamoska poradila toto tak sme vyskusali )

viktoria3112
9. mar 2016

na babylove sme presli od 6tyzdna lebo som stratila mlieko..malicka si na nho po druhom dni zvykla a sme spokojni..papka chuti jej a pekne pribeha a super cena nakolko je papkac velky....vrelo odporucam ani doktorka nebola proti tejto znacke

qwertxy
9. mar 2016

My sme boli na babylove 1 dva a pol mesiaca, potom kvôli grcaniu sme zmenili.. Ja ho i tak odporúčam no i upozornujem že neobsahuje probiotika ani prebiotika, takze treba dokúpiť, a to uz keď si zratate dokopy, tak to až taká výhodná cena nie je

alexandra206
9. mar 2016

odporucam...vyskusali sme 8mliek bo vracal a toto sadlo

1kucierka
12. mar 2016

Ahoj, na túto tému som sa bavila so svojou známou, je detská doktorka, a práve vravela, že tie lacnejšie mlieka, ako babybio, spĺňajú len to minimum stanovené zákonom a žiadne iné tie extra prospešné zložky. Keďže nemôžem kojiť, chcela som, aby sa UM podobalo najviac tomu môjmu, a zatiaľ je mu zložením vraj najviac podobný nutrilon, i keď je drahší, chcem, aby drobec dostával to najlepšie, keď mu to nemôžem dať zo seba, tak aspoň takto, ale každému sadne asi niečo iné ;) snáď som trošku pomohla

ikissedagirl
19. mar 2016

Nemam skusenost s tymto mlieckom. Ale ak sa nic nezmenilo, obsahuje nie uplne vhodne E-cka pre babatka.http://www.zdravapotravina.cz/sunar/bab...

marketa7584
2. apr 2016

dle rad na pediatrii v cesku ale i tady v Bratislave je nutrilon nejlepsi na trhu co se tyka UM a neni to jen reklamou

niky21
10. apr 2016

My sme dokrmovali mliečkom babylove PRE, malému sadlo super, negrckal, mal pravidelnú stolicu, všetko super, ale na odporúčania známych sme prešli na NUTRILON a to bol HOROR... zápchy, plač, koliky... fuj, ešte ho aj vypľúval :-/ Tak sme skúsili SUNAR, po ňom grckáme a ten nový deťom už vraj moc nechutí... zmenili obsah... Vraciame sa späť k Babylove ! 😎

majka2
10. apr 2016

my od babatka sme maly a max spokojnost nutrilon sme maly tiež neskutocne zapcha sme maly ale zas syn mal nutrilon a ten v pohode každemu dietatku sadne nieco ine

gabona1
16. máj 2016

Ahojte, my sme po dokojení vyskúšali rôzne mliečka, od nutrilonu, cez bebu, sunar, nič mi nechcel papať. Bola som nešťastná. Nakoniec nám susedka odsypala z amilk bifida, už som ani neverila, že sa naje. Nakoniec mu pochutilo toto mliečko a máme ho doteraz. Sme spokojní, aj ja, aj maličký.