icon

Môžem prihrievať Bebu AR?

milka1978
13. dec 2012

Ahojte maminky .... môj 24 dňový synček má reflux a preto ho kŕmim UM Bebou A. R. 1 ... nekojím ☹ .... keď mu mliečko rozrobím na papanie tak väčšinou vypije asi trištvrť fľaše a potrebuje si odgrgnúť no potom si pýta zvyšné mliečko asi do hodiny ..... je možné toto zvyšné mliečko prihrať? ... a do akého času ho môžem vo fľaši skladovať a následne prihrievať? ... viem, že je tu už podobná téma, no tá sa týka obyčajného mliečka Beba 1 Premium .... no ja potrebujem vedieť konkrétne o tomto špeciálnom mliečku ..... Ďakujem 🙂

liz_lemon
13. dec 2012

zarobene UM musis spotrebovat do 2 hodin, vtedy ho mozes aj prihriat, po 2 hodinach ho treba vyliat

fortress
13. dec 2012

Ahoj,urcite by som UM neprihrievala a pokial viem,tak do 2 hodin by mohlo stat..ale na krabici by malo byt kolko sa moze nechat zarobene mlieko..ale neprihrievat..

magali
13. dec 2012

je jedno ci je to obycajne, ci specialne, nemalo by sa znova prihrievat a ak by si to aj chcela urobit, daj ho radsej do chladnicky.. ale nemalo by sa to.. ked vies kolko vypije, preco mu neurobis len tolko kolko naozaj vypije a ak bude o hodinu hladny urobis mu znova ale mensiu davku.. mali sme bebu AR a aj sme ju obcas prihriali, ale vacsinou len po par minutach ak vychladlo, inak sme vyliali a robili vzdy druhe.. ale este ma napada, ze mlieko sa da predsa brat so sebou ak niekam ides, cize ho zarobis, ochladis a potom neskor zohrejes, ale myslim ze to je nieco ine... lebo ak uz dieta pije z tej flase, dostanu sa tam jeho sliny a mlieko sa moze pokazit, ak ho budes davat neskor.. neviem ci som ta nedomotala 🙂 kazdopadne by bolo lepsie odsledovat kolko vypije a davat mu presnejsie davky, aby si nemusela vyhadzovat

lucyfuk77
13. dec 2012

Urcite neprihrievat! A zarobene mlieko treba spotrebovat do pol hodiny, inak zacina kysnut ! Daj si na to pozor, velmi lahko sa da pokazenym mliekom pokazit zaludok.

moon1979
13. dec 2012

je úplne jedno o aký druh UM mlieka ide ... pri všetkých platí jedno - neskladovať zarobené .... aj keď výrobca uvádza, že zarobené max do 2 hodín spotrebovať, skús si k nemu privoňať po 15 minutach ako smrdí ... ty by si ho určite nepila ... takže radšej zarob menej, už po toľkých dňoch vidíš kolko vypije a potom mu dorob dalšiu menšiu dávku ... vždy lepšie čerstvé, ako odstáte smradlavé ...

elenka6
13. dec 2012

My ked sme s malou ležali v nemocnici tak tam rano narobili bebu a dali do chladničky,a potom zohriali v mikrovlnke a ked som sa pytala že čo to,tak mi povedali že to im hygienik tak kazal že skladovať zarobenu 24 hodin a že to je hluposť co pišu na obale že 2 hodiny 😒

lucka1987
13. dec 2012

aj my sme pijavali aj obycajne mliecka aj HA a AR mliecka.. ani jedno som nikdy neprihrievala, radsej rozrobit menej a na druhy krat dorobit

bambibam
13. dec 2012

ja neprihrievam ,robím pomenej , mám pripravenú vodu keby trebalo ,že má málo vodu ohrejem v mikrovlnke a zarobím

cat
13. dec 2012

v živote by som mlieko nezohrievala v mikrovlnke, ani len kocúrovi, nieto dieťaťu.

matisekc
14. dec 2012

vsade sa pise o tom ze sa mlieko nema prihrievat a pritom v nemocnici sa to robi, tam dvakrat za den poslu na oddelenie flase so zarobenim mliekom a mamy ho podla potreby ohrievaju v mikrovlnke, ja som doma nikdy neohrievala, drzala som sa toho co bolo napisane na obale a tak som bola z toho trochu mimo, ze teda kde je pravda

luciferkax
14. dec 2012

myslím, že na obale píše že spotrebovať do dvoch hodín, ja som občas, nie vždy, prihriala...a le fakto m je, že ako písala @elenka6 boli sme v nemocnici viackrát a tam robili mlieko dvakrát denne - ráno a večer s vriacej vody a dávali d ochladničky! a tak prihrievali v mikrovlnke pre všetky deti!!!