Môžem prihrievať Bebu AR?
Ahojte maminky .... môj 24 dňový synček má reflux a preto ho kŕmim UM Bebou A. R. 1 ... nekojím ☹ .... keď mu mliečko rozrobím na papanie tak väčšinou vypije asi trištvrť fľaše a potrebuje si odgrgnúť no potom si pýta zvyšné mliečko asi do hodiny ..... je možné toto zvyšné mliečko prihrať? ... a do akého času ho môžem vo fľaši skladovať a následne prihrievať? ... viem, že je tu už podobná téma, no tá sa týka obyčajného mliečka Beba 1 Premium .... no ja potrebujem vedieť konkrétne o tomto špeciálnom mliečku ..... Ďakujem 🙂
Ahoj,urcite by som UM neprihrievala a pokial viem,tak do 2 hodin by mohlo stat..ale na krabici by malo byt kolko sa moze nechat zarobene mlieko..ale neprihrievat..
je jedno ci je to obycajne, ci specialne, nemalo by sa znova prihrievat a ak by si to aj chcela urobit, daj ho radsej do chladnicky.. ale nemalo by sa to.. ked vies kolko vypije, preco mu neurobis len tolko kolko naozaj vypije a ak bude o hodinu hladny urobis mu znova ale mensiu davku.. mali sme bebu AR a aj sme ju obcas prihriali, ale vacsinou len po par minutach ak vychladlo, inak sme vyliali a robili vzdy druhe.. ale este ma napada, ze mlieko sa da predsa brat so sebou ak niekam ides, cize ho zarobis, ochladis a potom neskor zohrejes, ale myslim ze to je nieco ine... lebo ak uz dieta pije z tej flase, dostanu sa tam jeho sliny a mlieko sa moze pokazit, ak ho budes davat neskor.. neviem ci som ta nedomotala 🙂 kazdopadne by bolo lepsie odsledovat kolko vypije a davat mu presnejsie davky, aby si nemusela vyhadzovat
Urcite neprihrievat! A zarobene mlieko treba spotrebovat do pol hodiny, inak zacina kysnut ! Daj si na to pozor, velmi lahko sa da pokazenym mliekom pokazit zaludok.
je úplne jedno o aký druh UM mlieka ide ... pri všetkých platí jedno - neskladovať zarobené .... aj keď výrobca uvádza, že zarobené max do 2 hodín spotrebovať, skús si k nemu privoňať po 15 minutach ako smrdí ... ty by si ho určite nepila ... takže radšej zarob menej, už po toľkých dňoch vidíš kolko vypije a potom mu dorob dalšiu menšiu dávku ... vždy lepšie čerstvé, ako odstáte smradlavé ...
My ked sme s malou ležali v nemocnici tak tam rano narobili bebu a dali do chladničky,a potom zohriali v mikrovlnke a ked som sa pytala že čo to,tak mi povedali že to im hygienik tak kazal že skladovať zarobenu 24 hodin a že to je hluposť co pišu na obale že 2 hodiny 😒
aj my sme pijavali aj obycajne mliecka aj HA a AR mliecka.. ani jedno som nikdy neprihrievala, radsej rozrobit menej a na druhy krat dorobit
ja neprihrievam ,robím pomenej , mám pripravenú vodu keby trebalo ,že má málo vodu ohrejem v mikrovlnke a zarobím
v živote by som mlieko nezohrievala v mikrovlnke, ani len kocúrovi, nieto dieťaťu.
vsade sa pise o tom ze sa mlieko nema prihrievat a pritom v nemocnici sa to robi, tam dvakrat za den poslu na oddelenie flase so zarobenim mliekom a mamy ho podla potreby ohrievaju v mikrovlnke, ja som doma nikdy neohrievala, drzala som sa toho co bolo napisane na obale a tak som bola z toho trochu mimo, ze teda kde je pravda
myslím, že na obale píše že spotrebovať do dvoch hodín, ja som občas, nie vždy, prihriala...a le fakto m je, že ako písala @elenka6 boli sme v nemocnici viackrát a tam robili mlieko dvakrát denne - ráno a večer s vriacej vody a dávali d ochladničky! a tak prihrievali v mikrovlnke pre všetky deti!!!

zarobene UM musis spotrebovat do 2 hodin, vtedy ho mozes aj prihriat, po 2 hodinach ho treba vyliat