Musí 5 mesačné bábo vypiť celú dávku umelého mlieka?
Ahojte chcela by som sa poradiť ohľadom domrmovania. Moja malá bude mat čoskoro 5 mesiacov a stále sa snažím kojiť no mlieka mam stále menej takže sme museli začať s UM no mam pocit že je to preňu hrozne veľa hned ako ju zdvihnem tak bum hodí tyčku. Grcká stále aj po hodine grcne aj po dvoch dokonca ked sa zobudí. Je to normalne? Skúšala som ju medzi tým dávať grgnúť ale spraví vždy veľký cirkus keď jej vezmem fľašku.Aj ju dávam vždy na vankúš aby bola vyššie. Od narodenia pila po troškách a často. Musí vypiť celú dávku toho mlieka ked ju aj kojim obcas popri tom? Alebo popripade mi viete poradit nejake mliečko alebo nieco na to grckanie ?
Ďakujem
To su podla mna obrovske mnozstva. Moja ma 3,5 mesiaca ale pije len 120 ml (vecer pred spanim viac ale jej bezna davka je tych 120 ml). Nikdy mi z toho netyckuje a pribera ukazkovo (momentalne ma 8 kg) 🤷
@nicoledu My sme sa okrem prvych 6 tyzdnov uz nikdy ani nepriblizili k odporucanemu mnozstvu, v tomto veku a dlho potom sme boli na maximalne 135ml.
Zmeň umelé? Možno to je zle..
@nicoledu Ak jej to grcknie nevadi, neries to. Nas si grckal az do 10 mesiacov... nie vela ale tak 1-2x za hodinu.
Ale mozes skusis nukat mliecko castejsie... mozno vtedy vypije mensie davky.

@nicoledu
Ahoj
Moja mala ma tiez 5mes vypije 210ml umeleho a a dogrca sa tiez a aj po hodine aj po dvoch, keby jej dam menej ze 180ml zase reve,ze je hladna...
Je to normalne to prejde
Moja mala ked spi v kociku je v klude negrcka ale teraz je zvedava zdviha hlavu pretaca sa tak grcka....