Nahrada mliečka na 24 hodín
Ahojte, rada by som sa spytala ci ma niekto s tymto skusenost.
Mam 3 mesacneho chlapceka a budeme mat svadbu, v case svadby bude mat 4 mesiace. Kojim ho stale zatial ale rada by som vedela co sa stane ak ho v den a noc svadby nebudem kojit a dame mu nahradu mlicka a ja by som si mliecko iba odstriekala. Bude chciet potom moje? Budem moct dalej kojit alebo mi ho odmietne? Bude mi ho kamoska varovat a ide o to hlevne v noci ze chceme aby bol v klude doma.
Este chcem podotknut ze sa mi nedari odsat moje ani rucnou ani elektrickou odsavackou.
Dakujem
Nič sa mu nestane, kľudne to môžte urobiť. Hlavne si to vyskúšajte dopredu či mu bude chutiť, a či chytí fľašku. aby kamarátka neostala nahrata keď jej to odmietne. Veľa žien detí popri dojčení dokrmuje UM. 🙂
@evkamarko za takú krátku dobu sa od prsníka neodnaučí ...ak máš dosť mlieka tak ti odstriekať musí ísť aspoň po trochách možno je problém v tom že to nerobíš správne ked to robíš ručne alebo pri odsávačke máš problém s bolesťou...... ak sa ti nakoniec podarí odstriekať ale tak mlieko vydrží v chladničke 24 hodín potom treba mraziť.....ono tam síce vydrží 2 dni v chladničke ale už to nie je vhodné dávať dieťaťu 🙂
@evkamarko sú aj sáčky na materské mlieko, ktoré môžeš dat do mrazaka. Tak si môžeš odsat dopredu. Ale podla mňa stačí, ak to das do chladničky
Ja som tiez nikdy nevedela odsat ani odstriekat...skusila som UM, vzala si flasu, brusko nebolelo, vsetko ok, sla som na par hodin k lekarovi a nastal problem, ze muzovi uz flasu s UM vziat nechcela a bolo vybavene.. tak pozor aj na toto
Od prsa sa za jednu noc neodnauci, ale problem moze byt, ze nebude vobec chciet pit z flase, ci uz tvoje alebo UM. Treba si to dopredu vyskusat aby kamoska neostala sama s vrestiacim hladnym babom...
Dakujem vsetkym za odpovede😊
Ja by som to neriskovala,zisti,ze z flase ide lahsie ako z prsnika a moze ho zacat odmietat.Tiez som nevedela odsat,pricom kojim.Ako casto v noci kojis?Nemoze ta sofer odviezol nakojit,bude daleko?Kamoska takto na nasej svadbe chodila kojit,tiez mala 4-mesacnu.Rozumiem,ze sa chces zabavit,ale mne by to za to nestalo,bola by som v strese,co je s nim celu noc.

Zacni si odsavat svoj mliecko a daj do chladnicky a potom daj kamoske a nech len prihrieva. Malo by v chladnicke vydrzat dva-tri dni😉