Nutrilon alebo HiPP proti kolike
Ahojte, 10 dní mám bebu sensitive expert pro na koliky ale malý má z toho strašne tvrdú stolicu. Chcela by som zmeniť mlieko ktoré mlieko bolo pre vaše bábätká lepšie Nutrilon alebo HiPP viem že obidva sú aj na koliky ale neviem či mu to kolikove mlieko robí zle neviem či netreba nejaké alergénne. To si môžem od lekára priamo nejaké mlieko predpísať iné alebo on mi sám predpíše iné? Ja som počula že Nutrilon a HiPP sú lepšie ako tá Beba.
Ja iba dokrmujem aptamil ( to je nutrilon)a mala nema koliky, bola na neo a tam pouzivali ten aptamil proti kolikam a hypoalergenny. Ale ci to neni len marketing
Nam lekar predpisoval kolikovy nutrilon a synovi sedel lepsie ako obycajny. Jeho dvojicke sme zas isty cas kupovali hypoalergenny, a tiez dobre.
obycajny sunar jej bol naj, mne tie kolikove mlieka pridu ako marketing len
@cyberk a my sme pri oboch na Sunar AR comfort + najlepšie mlieko
@arivederda a je to na predpis?
@arivederda a to mliečko je na reflux že? Nema Sunar aj na koliky mlieko? Alebo mu skúsiť kúpiť obyčajný Sunar na nič presne neurčený?
@arivederda a to mliečko je na reflux že? Nema Sunar aj na koliky mlieko? Alebo mu skúsiť kúpiť obyčajný Sunar na nič presne neurčený?
@kajka21 nám pomohol aj na kolíky.
@arivederda a je to na predpis?
@kajka21 áno. A ak máte kartu v Dr max tak nic za to neplatíte
@kajka21 áno. A ak máte kartu v Dr max tak nic za to neplatíte
@arivederda uvidím čo mi lekár predpíše dúfam že nebudem menit každú chvíľu mlieka čo mu to zle bude robiť 🤷♀️🫤 napísala som že či mi predpíše Nutrilon alebo Sunar na kolíky tak uvidím

obycajny sunar jej bol naj, mne tie kolikove mlieka pridu ako marketing len