Nutrilon HA verzus obyčajné verzus Babylove Bio 1
Ahojte, čo si myslíte o hypoalergénnom Nutrilone pre novorodencov? Môj malý má mesiac, ani ja, ani mm nemáme žiadnu alergiu, no od začiatku nám v pôrodnici a aj u pediatričky odporúčajú Nutrilon 1 HA - myslíte, že je HA mlieko nevyhnutné? Dnes som kúpila v DM mliečko Babylove 1 Bio - porovnávala som zloženie, obsah vitamínov a pod... no Babylove má viacej vitamínov aj živín a má aj lepšiu chuť.. myslíte, že bude problém ak mu ho budem dávať, keďže nie je HA? Okrem toho obyčajný HA nutrilon ho zapeká a o Babylove mliečku som čítala, že nezapeká...
Budem vďačná za každý názor..
tak doktorke sme volali rano a zdrbala ma kvalitne ze preco experimentujem s novorodencom, ze preco jej kupujem nekvalitne babylove a hned ma poslala do lekarne kupit nutrilon ha, tak so sklopenymi usami som siel
@stefan222 Nuz nechapem preco sa pediatricka takto vyjadruje. Mne ta moja povedala ze kazdemu babu vyhovuje nieco ine a mame skusat. Skusila som snad vsetko co je na trhu a prave najhorsiu reakciu mala dcerka na nutrilon HA, strasny plac, kolika, dve prebdene noci, ja uplne zufala. Kupila som v dm babylove anfangsmilch 1 a odvtedy svaty pokoj. Mala prespi v klude celu noc od kedy sme jej ho zacali davat, to mala vtedy 14 dni. Babylove vobec nie je nekvalitne, ale nemusi vyhovovat kazdemu babatku. Ja by som ho uz nevymenila. A to ani nehovorim, ze po nom krasne rastie, pribera a pravidelne kaka. Dolezite je len dodrziavat davkovanie.
My sme mali Nutrilon Ha uz v pôrodnici malú zapekàval, potom sme skúsali France Lait aj obicajné aj Premium :tvrdá stolica, nafúknuté brucho. Teraz jeme Babylove Pre len odporúčam. Mám kludné bábatko 7 týždnové. Super mlieko, aj chuťovo, kvalita a aj cenovo.
Ahojte, predam dve balenia Nutrilon 1 HA, 800g. Cena samozrejme lepsia ako v lekarni/obchode.
Ahojte maminky 🙂 , mám doma neporušene balenie Nutrilon HA 1 800g, ktorá z vás má záujem, kontaktujte ma správou. Nasej malinkej sme ho plánovali dávať, ale nakoniec sme skončili na inom mliečku. Pekný večer všetkým
tak dnes uz ma 3 mesiace a nezvysovali sme, len ona niekedy malo si da a potom po 1,5hod uz je huncut.
inac na 3mesiace ma cez den kazde 3hod tak 120ml. len v polovici ju musime si dat odgrgnut lebo uz chce pauzicku
Ahojte. Mam na predaj 2 balenia nutrilonu 1 ha (800 g). Nemate niekto zaujem? Začali sme ho malej davat, ale nesadol jej a manzel nakupil viac baleni. Na cene sa dohodneme 😉

@stefan222 Riaďte sa dávkovaním na krabici a HLAVNE všetko konzultujte s vašou pediatričkou.
Cumlík nie je treba.