Ohrievate dojčeneckú vodu v mikrovlnke?
Ahojte..ohrievate Lucku v mikrovlnke a nasledne nou zarabate umele mliečko? Dakujem za vsetky odpovede....ja to tak robím v sklennej flasi ...
Ja som dcerke tak ohrievala.
ahoj aj ja som ohrievala
ano, ohrievam vodu uplne v pohode v mikrovlnke, potom do nej zarobim mlieko. Ak mi mlieko zostane (zalezi kolko) ak ho je viac, dam ho do chladnicky a pri dalsom papani jej do neho dorobim zvysok a dopapame.....a uplne v pohode...ziadne bolenie bruska, hnacky.....
ja som ohrievala od 6 mesiacov v sklenenej fľaške... počula som, že to žiarenie nie je na vodu dobré, no neviem... nebolo nám nič, žiadne bolenie bruška, či hnačky... občas som ohriala aj na ohni, teda cez deň, no večer a v noci som nemala chuť čakať hodinu, kým sa uvarí 😅
ja nevidim dovod preco neohrievat
http://fyzikadoma.aronde.net/9a.htm tu si mozete nastudovat princip mikrovlnnej rury a podla toho sa zariadit 🙂
nie,nezohrievala...je zname,ze dnes uz tie potraviny niesu take,ake byvali kedysi...tak pokial mozem,snazim sa jej tie "ubohe"vitaminy nebrat uplne...
ano, mikrovlnku pouzivam... a dala by som hlas uz tym vyssie, avsak chcem dodat ze dolezite je potom poriadne flasu pretrepat 😉 😉 😉 a jedlo premiesat 😉
to je jedine negativum --- molekuly sa v mikrovlnke nemusia zohriat totiz rovnomerne 😉
ja mam taky dobry hrniec, kde si zohrievam vodu na sunar, ale prikrmy ak su v chladničke, tak zohrievam tiež v mikrovlnke, zo začiatku som zohrievala vo vodnom kupeli, ale trvalo to dlho a to bolo este male mnozstvo, si neviem predstavit ako by maly hladny čakal kedy sa zohreje jeho papanie vo vode a v mikrovlnke to mame za par seknud 🙂 a samozrejme jedlo premiesam a ochunam, ak je horuce, necham prechladnut a nepodavam hned malemu
Nikdy a ani to nikdy robit nebudem
skôr by som položila otázku, či nie je veľmi škodlivá tá voda pochádzajúca z plastovej fľaše. Mikrovlnka neškodí. Ak by bol opak pravdou, tak by neboli dostupné na trhu. Viac našim deťom škodíme keď beháme s mobilmi okolo nich a v našich bytoch na nich číha samé elektrické spotrebiče, ktoré sú pod elektrickým prúdom ...
ja zohrievam v mikrovlnke, lebo je to rýchlejšie ako v ohrievači, a mám plastové fľašky
nie
....pokiaľ je to možné sa mikrovlnke vyhýbam 😉

ano, v sklenenej flasi zohrejeme ruzovu, neperlivu lucku a potom urobime mlieko