icon

Pokračovacie umelé mlieko

ancike01
2. máj 2023

Ahojte aké je najlepsie pokracovacie umelé mlieko? Syn ma 19m. Dakujem

anjelicek26
2. máj 2023

DM mliecko babylove je fajn pomer cena-kvalita, ale treba skusit, ci bude chutit... kludne ostat pri 1ke cely cas... tie 2-3-4ky mlieka su zbytocnost s horsim zlozenim, materske mlieko sa tiez nemeni...

andula1988
2. máj 2023

@ancike01 my sme presli na kravske a odvtedy aj lepsie v noci buva …. Po umelom sa castejsie budil …..
ale mali sme kendamil za nas spokojnost aj na dovolenku ho berieme

ancike01
autor
2. máj 2023

@anjelicek26 ahoj Dakujem za odpoved,vieš mi poslat aj fotku ktoré mliecko myslíš? Dakujem

ancike01
autor
2. máj 2023

@andula1988 ahoj Dakujem,dávaš krabicové 1,5 alebo 3,5? Bojim sa či by v noci ho nebolelo brusko s toho mlieka

andula1988
2. máj 2023

@ancike01 dali sme 3,5 …..
ale len zohrievam …. My sme problem nemali

lkjhyfrtd
2. máj 2023

Ahoj, podla mna najlepsie UM, Z DM. Skús si precítat aj rezenzie👍

ancike01
autor
2. máj 2023

@lkjhyfrtd Dakujem a to nevadí že už ma 19m?

lkjhyfrtd
3. máj 2023

@ancike01 Nie, ja som to dávala do 3 rokov kazdé ráno aspon. Mojej dcére to mlieko chutilo, potom isla do skôlky a tam uz nemala na vyber😊

magda15
Odpoveď bola odstránená
ancike01
autor
19. máj 2023

@magda15 z dm babylove 4 nemajú len od 1 roka čo ma dávkovanie menej a to je mliečny nápoj

beahavala
20. júl 2023
Používateľ beahavala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od beahavala.

za mna sunar premium, nas bol na nom od narodenia a nikdy nebol ziadny problem

ninah1486
23. júl 2023
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

neviem povedat, ktore je najlepsie ale ja by som hlavne siahla po takom, ktore bude dieta chciet