icon

Poraďte umelé mlieko pre trojtýždňového bábätko

sabinka2019
23. máj 2021

Mam 3- týždňové bábätko a už si nevieme rady. Prosím poraďte mi. Ide o to že od narodenia sme mu dávali UM Nutrilon keďže bohužiaľ ja mlieko nemám. Po nutrilone mal pravidelnú stolicu každý deň 5 dní no zrazu ako sme mu kúpili nové balenie tak začal mať zápchu skúsila som mu len na skúšku dat o trošičku menej odmeriek a vtedy sa vykakal normálne, doktorke jak som to povedala tak že mám zmeniť mlieko na Hipp a ten mu dobre nerobil tak zmenili sme mu na france lait stále bez zmeny ma zápchu doktorka na kázala kúpiť Beba comfort ten zatiaľ pijeme 4 deň a už sa bojím stále meniť mliečka ale aj po tomto mlieku sám nekaka. On tlači a nejde mu to už keď je veľmi zle musím mu do pomáhať z rek. trubickou. Prosím poraďte mi niečo čo by nám mohlo pomôcť. Keď tak rozmýšľam tak aspoň po tom nutrilone keď som mu dala menej tých odmeriek tak aspoň sa vykakal ale teraz už vôbec nie.

Strana
z2
pesto21
29. jún 2021

kamaratka ma dobru zkusenost s mliekom od Colvia, je tam vraj i prave kravske colostrum

nikushik12345
1. sep 2022

@sabinka2019 kendamil

nikushik12345
1. sep 2022

@evkamotka nám dr.sama povedala keď mala mala 3 mesiace že jej mám dať aj vodu lebo ju potrebuje

betulinka1
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2