Zmena mlieka

mimi271022
10. jan 2023

Ahojte. Mám 2 mesačné bábo. O mliečko som prišla takže sme skoro od narodenia na UM. Dávala som drobcovi France lait, všetko bolo v poriadku malý krásne spinkal,kakal,skoro vôbec neplakal. Potom ho začalo bolieť bruško a nevedel sa vykakat. Keď sme boli u doktorky a som jej to povedala, tak nám mliečko zmenila na predpis a teraz máme nutrilon comfort colics. Bruško náš prestalo bolieť, lenže ak príde na to že sa chce drobec vykakať tak mu to nejde a musíme použiť rúrku. Takto to trvá už pár dní a ja mám pocit že by som mu mala to mliečko zmeniť späť také ako na začiatku. Myslíte že keď prestanem doktorke volať za mliečko na predpis a proste drobcovi zmením len tak sama od seba mliečko tak sa niečo stane ? Musím jej to oznámiť ? Neviem čo mám robiť. Keďže ti lekari su niekedy taký aký sú veď dobre to všetci vieme.

kliatana
10. jan 2023

no ono je to pri umelom mliecku celkom normalne, asi zostava len vydrzat. doktorka o tom vie, takze keby bolo najhorsie, tak to jednoznacne bude riesit. kazdopadne takuto vec by si jej asi oznamit mala. a chlapci vseobecne mavaju inak s bruskom castejsie problemy ako dievcatka.

katka281
10. jan 2023

@mimi271022 o zmene mlieka staci pediatra informovat pri najblizsej navsteve poradne. Daj mu to, ktore mu sedi najviac - bez predpisu ci s nim. Pri zmene mlieka sa nestane nic - ked nesadne, na babatku to vidis a predsa mu nebudes davat mlieko z ktoreho ma bolesti brucha. Nas syn fungoval na rektalke az kym nezacal chodit. Zial, inak to neslo, nepomahalo cvicenie, masaze...prosto nic. Tiez mal mlieko na predpis (nesadlo), sadlo mu az hipp combiotik a nejake kvapky, tusim espumissan l popripade babycalm - ale neviem od akeho veku su, uz si to presne nepamatam. Neboj, prejde to vekom 😉