Potrebuje 19 mesačné dieťa piť mlieko?
Ahojte, dcerka ma 1r a 7m je kojena. Ak by som prisla o mlieko treba jej este UM, ci by ste dali kravske pomalicky? Este ho nepila. Jogurty aj troska syr tvrdy papa.
@zuzuliennka1 och! Ja som to o bielej tekutine v krabici predsa písala o kravskom mlieku!!!! Veď UM pokial viem kupuješ ako prášok. Či? V živote som to nedržala v rukách. Ani som nepísala, že je to jed. Ja nikoho nesúdim, každý nech robí ako chce. Nemôžete byť hneď tak citlivé na to, ak niekto má na UM iný názor, veď som nič zlé o nikom nepísala 🤷🏼♀️
@kate_cs jaj, ano. ved jasne, zle som precitala... tak ci onak, nic nie je cierne a biele, moj manzel napr. stale pije mlieko, proste mu chuti, je zdravy, nikdy nebol chory, nic mu nie je. Ine je, ked niekto proste ako dospelak uz mlieko nevie stravit, ale ked s nim nema problem? Urcite to nie je zlo.... mne napr. od nejakeho obd. prestalo mlieko chutit, nie v zmysle, ze “fuj” ale proste som stratila na neho chut a nechyba mi.... ale ak niekto aj dospely pije mlieko a je s tym v pohode - nevidim dovod, preco by to malo byt zle

@dajana1983 tak 🙂 nic nie je ciernobiele a aj tie matky, ktore mali to stastie a vylucne kojili - ruku na srdce, bola ich strava cely cas 100% so vsetkymi dolezitymi zivinami, bohata a pestra, aby teda to mlieko bolo tak kvalitne?
ked zaroven vsade citas - kojis? mas chute? jedz na co mas chut, kojenim to pojde dole,....
netreba odsudzovat, skor pochopit.... ani pre nas, co nam to kojenie hned neslo, nebolo lahke dat um, ale to nepochopi ta, ktora si tym neprejde