Problémy s umelým mliekom Beba - tvorba hrudiek a hustota
Ahojte, používame umele mlieko Beba pri grckani a keď ho rozrobím, zanecháva mi hrudky a zda sa mi strašne husté.
Aky mate vy názor na toto mlieko?? Rozrabam ho aj s lyžičkou, v studenej vode, teplej, horúcej a stále su tam hrudky. Je také husté, že zle tečie cez cumel
Môj je na ňom 2,5r. Hrudky sme mali asi 4x za celý čas co pije mlieko.
Zohtej vodu, pridaj mlieko a rozhrkaj. Určite nie do vriacej, mlieko strati živiny. V studenej sa neroztopi. A tečie cez cumel pomaly, lebo je ar. Aby dieťa nehltalo, a negrcalo.
A aké presne mlieko ?:lebo mne sa Beba rozpustila ešte sa ani s vodou nestretla. Inak taká Beba a Kendamil sa zarábajú úplne inak. Treba presný návod čítať
Kazde AR mlieko bude huste- preto su proti grckaniu. Skus zarabat postupne, mne sa mlieko rozrabalo zle, ked bola plna flasa
Ahoj a ktoru bebu mas? My mame beba sensitive, je husta. Zarabam ju do studenej vody, susene mlieko mam nachystane v davkovaci. Nalejem do flasky vodu a rychlo vysypem mlieko z davkovaca, zavriem flasku a pretrepem celou silou aspon 30x.potom nakvapkam espumisan pre deti, aby zmizla pena. Zo zaciatku sa mi robili halusky. Dokonca som roztriepala mlieko vo flasi po kazdej odmerke.moj muz doteraz to mlieko odmieta robit.
Teraz uz mam "prax", cize ked sa da, uz ho robim aj do teplej vody, dokonca aj bez davkovaca, podstatne je mlieko sypat velmi rychlo a riadne trepat.
Bezne mlieko po nasypani sa rychlo rozpusti, staci kruzit flasou, tu to nestaci, treba to hned rozhrkat.
Mame bebu pre, dam teplu vodu, nasypem mlieko, zatrepem, vybavene... hrudky tam nie su nikdy...
A ked sa ti zda huste, asi davas vela... ta odmerka musi byt zarovnana...
A ked sa ti zda huste, asi davas vela... ta odmerka musi byt zarovnana...
@anjelicek26 Beba ar je hustá, aj sensitive je hustejšia.
Autorka musíš len dobre pretrepať a možno o číslo väčší dudel, určite to tam je napísané. Naštuduj dobre návod
@anjelicek26 Beba ar je hustá, aj sensitive je hustejšia.
Autorka musíš len dobre pretrepať a možno o číslo väčší dudel, určite to tam je napísané. Naštuduj dobre návod
@skeblicka777 tak nech da radsej dve lyzicky nutritonu a normalnu bebu za tym, efekt rovnaky. Mozno lepsia cesta pre nich.
Mam tu AR pri grckaní... dávam 60ml vody a 2 zarovnané naberačky mlieka a 8 z 10 krát sa mi spraví minimálne jedna hrudka. Uz som skúšala aj lyzičkou roztrepať, aj trepať s mliekom a aj tak boli hrudky, neviem čo robím zle, keď vám všetkým tie hrudky nerobí 🤔
Ahoj, chce to prax a svih v ruke, zo zaciatku som mala stale hrudky, uz polroka ziadnu a mlieko urobim za par sekund,proste to chce cvik, rozumiem ti
Ja som si kúpila rýchlovarnu kanvicu, ktorá zohreje vodu aj na 40 stupňov a drží nejaký čas teplotu ak tak nastavím.. použijem vodu, ktoru už netreba prevárať.. nebude problém s teplotou vody? Ja síce pripravujem Nutrilon 1 Advanced, ten sa rozpúšťa hneď, ani trepať veľmi netreba... Syn mal Sunar (obyčajný), tiež sa hneď rozpustil.

Ako ho robíš? Lebo môj je na Bebe 2.5 roka a bez problémov.
Ja mám stroj, čo mi drží teplú vodu, mám nastavené tak na 40 stupňov, niekedy 37.
Zväčša dám 60ml vody, do toho 4 naberačky a pridám ďalších 60ml vody. Tak zavriem fľašu a shake-shake-shake 😁 žiadne hrudky mi nerobí.