Skúsenosti s Nutrilon AR
Dobrý večer,prosím vás, ma niektorá z vás skúsenosť s nutrilon ar? Mali sme problém s grcakanim tak prešli na toto mliecko ale veľmi ju zapeka bez rurky sa nevykaka. Neskutočny plac..skúsili sme bebu ar od tej grcakme ešte viac. Pomohli vám nejaké kvapky???
Koľko ma malička mesiacov? My sme mali Bebu AR a tiež strašne zapekalo, dávala som probiotika tie kúsok pomohli a veľmi rýchlo sme v 4 mesiaci prešli na prikrmy, hlavne vodnate ktoré tiež pomohli. Vyhýbala som sa mrkve a banánu a v 6-7 mesiaci som zaradila už aj ovsené vlocky, ktoré jej tiež veľmi pomohli.
@petrisa213 ma ešte len 6 týždňov 😔
@svetla25 joj tak to ešte veľmi malinka. Ale probiotika určite dávať môžeš. Skus ešte vyskúšať inú značku 🤷♀️ viem ze niektoré kamošky aj 3-4 museli skúsiť kým nasli vhodnú. Len neviem kto všetko vyrába aj AR.
Nas ARko prehana, ale ak zapeka. Vyluhujte za hrsť ov. vlociek v 2dcl bode, nechajte odstáť a potom z tej vody zarobte mlieko, niekto dáva každé papanie, ja som dávala 2-3x denne. Dávala som to cca 3dni, odvtedy mame pokoj, mame 3m.
@svetla25 Sunar ar. Je to ar comfort, čiže proti grckaniu a zároveň proti zapekaniu. Veľa mamičiek si ho pochvaľuje.
@littleloves ďakujem ❤
Mám na predaj Nutrilon AR 1 ak by mal niekto záujem 15 eur za kus

@svetla25 kupte si nutriton.