icon

Skúsenosti s Nutrilon AR

svetla25
31. mar 2021

Dobrý večer,prosím vás, ma niektorá z vás skúsenosť s nutrilon ar? Mali sme problém s grcakanim tak prešli na toto mliecko ale veľmi ju zapeka bez rurky sa nevykaka. Neskutočny plac..skúsili sme bebu ar od tej grcakme ešte viac. Pomohli vám nejaké kvapky???

limetka69
31. mar 2021

@svetla25 kupte si nutriton.

svetla25
autor
31. mar 2021

@limetka69 na začiatku som kojila vrackala aj z toho a veľmi schudla tak som prešla na obyčajný nutrilon toho tiež vrackala tak nám doktor predpísal nutrilon AR ale veľmi ju z toho zapeka

lyci
31. mar 2021

@svetla25 skuste kozie Naše mléko. maju aj v DM

petrisa213
31. mar 2021

Koľko ma malička mesiacov? My sme mali Bebu AR a tiež strašne zapekalo, dávala som probiotika tie kúsok pomohli a veľmi rýchlo sme v 4 mesiaci prešli na prikrmy, hlavne vodnate ktoré tiež pomohli. Vyhýbala som sa mrkve a banánu a v 6-7 mesiaci som zaradila už aj ovsené vlocky, ktoré jej tiež veľmi pomohli.

svetla25
autor
31. mar 2021

@petrisa213 ma ešte len 6 týždňov 😔

petrisa213
31. mar 2021

@svetla25 joj tak to ešte veľmi malinka. Ale probiotika určite dávať môžeš. Skus ešte vyskúšať inú značku 🤷‍♀️ viem ze niektoré kamošky aj 3-4 museli skúsiť kým nasli vhodnú. Len neviem kto všetko vyrába aj AR.

danielahamar
1. apr 2021

Nas ARko prehana, ale ak zapeka. Vyluhujte za hrsť ov. vlociek v 2dcl bode, nechajte odstáť a potom z tej vody zarobte mlieko, niekto dáva každé papanie, ja som dávala 2-3x denne. Dávala som to cca 3dni, odvtedy mame pokoj, mame 3m.

littleloves
1. apr 2021

@svetla25 Sunar ar. Je to ar comfort, čiže proti grckaniu a zároveň proti zapekaniu. Veľa mamičiek si ho pochvaľuje.

littleloves
1. apr 2021
svetla25
autor
1. apr 2021

@littleloves ďakujem ❤

evaandraskova32
7. jún 2022

Mám na predaj Nutrilon AR 1 ak by mal niekto záujem 15 eur za kus