Skúsenosti s Nutrilon Comfort: Riešenie zápchy alebo nové problémy?
Ahojte mamičky, aké máte skúsenosti s týmto UM? Lebo našu malú zapekalo tak nám pani doktorka predpísala toto mliečko pred tromi dňami. Problém zo zapekanim vyriešený..ale dneska z neho grckala. Tak ja už neviem či jej nesedí, či je to normálne, že tie detičky niekedy vygrcnu... Momentálne má 16 dní malá. A ja som neštastna, že stále voľačo. Je možné mať tak mliečko, že bude všetko okej? A kojim lenže nemám dosť mliecka. Ale snažím sa nemiesat..čiže buď dám umelé alebo svoje po väčšine. Ďakujem za skúsenosti.
My bývame v Rakúsku a tu je to aptamil comfort aspoň myslím že to je to iste ako na sk nutrilon,a nám toto mlieko zachránilo život naozaj som skúsila vsetko keďže sme mali neskutočne koliky skúšala som vselijake mlieka,kvapky,masírovanie a nakoniec nám pomohlo len toto mlieko…a vracal z neho len keď dojedol a som s ním viac hýbala ako by som mala alebo teraz sa už pretaca tak niekedy sa mu stane že sa pretočí na bruško po jedení tak vtedy ale inak vôbec
@tejana baby ja si nemôžem pomôcť ... Ale začínam mať pocit, že mi zle spí kvôli tomu mlieku.. furt je proste hladná 😔 asi kašlem na predpis a vyskúšam HiPP bio combiotic ... Ten má lepšie recenzie ... Lebo viac ju nosím na rukách, kocikujem atď ako spí.. a to začalo teraz ako sme zmenili mliečko ... Tak problem so zapekanim vyriešený..ale toto nespanie je tiež o drzku.. 😔
@tejana my sme mali aj ten hipp a jedna katastrofa ale každému sadne iné mliecko

Moja ho užívala viac ako polroka a v pohode. To, že vygrcne je normálne, moja grckala po každej dávke a vedela odgrcnúť kľudne aj po 2 hodinách od kŕmenia. Niekedy až prúdom. Všetko mala ok. Novorodenci a malé bábatka nemajú ešte vyvinutý dostatočne zvierač v žalúdku, preto grckajú a časom to bude len a len lepšie.