Spánok po umelom mlieku Nutrilon Profutura
Chcela by som sa spytat ako vase deti foua po UM? Mam mesacne babo a chcelo by Um kazde 2 hodiny. Niekedy za tie 2 hodiny nedokaze ani zaspat chce sa nosit na rukach. V noci to iste. Naje sa a chce byt cely cas na rukach. Ked ho dam do postielky tak nastava plac. Koliky nema a narodil sa s vahou 3350g. Dakujem za odpovede 😀
Podla mna ho brusko neboli, kedze na rukach spi kludne a taktiez v kociari je uplne kludny. Vonku v kociari spi kludne aj 4 hodinky. Vyzera ze len postielka je jeho nepriatel... myslela som ze po UM dieta dokaze spat dlhsie...
@klarita1979 no ak ti place 2 hod po jedle tak ako u nas to b9la alergia na mlieko bolelo ho brusko
Odporucam isr na gastro a vziať krv....
Moj syn v tom veku na nutrilone HA tiez jedol kazde 2hodky, proste maly zaludok 🙂. A pocas dna najradsej spal na rukach alebo v nosici asi prve dva mesiace, potom ho to preslo a v pohode spal uz aj v postielke. Je maly, je normalne ze nechce byt sam. Pokial ho z mlieka nezapeka ani ho neboli brusko tak tam vela nevymyslis lebo preskusavat sa mliekami je nanic. Keby ho fakt bolelo brucho/ mal alergiu tak by plakal aj v kociku po jedle.
@klarita1979 tak chce byt proste pri tebe a nie "odlozeny" 😉
Aj ja som si myslela ze po UM bude spat dlhsie 😂 ono to pride samo.. mne od 5 mes spi niekedy aj 6h v kuse ale to spi sa nami v posteli 😂 v postielke je kazdu chvilu hore..tam ho uz ani nedavam..takto sa vyspime vsetci

neboli ho brusko z toho mliecka? pripadne skus satku ked sa chce nosit na rukach , aspon ti neodpadnu :D moj tiez chcel byt stale na rukach, postielka bola smrt