Syn už 4 dni nekakal - dva dni pil Nutrilon Allergy Care Syneo
Dobry den maminky,
Moj syn dnes 4ty den nekaka. 2 dni bol na UM a 2 dni na mojom materskom. Umele som dala lebo odsavam a mona produkcia nestačí. Dnes je ti 4 ty den. Dala som aj rurku a nic. Kruti sa ze by tlačil ale nic z neho nevyslo. Je to normalne? Ci mam ist k doktorke?
@babyttcirl ja by som šla k dr. Mne mali nejaká 5 dni neskôr začalo vracanie a mal zauzlene crievka od tej doby nič nepodcenujem
@danielahamar maly ma 4 mesiace. A davam lebo je atopik a este zisťujeme na ci ma alergiu.
@petus998 a co s tym robili?
@babyttcirl my máme digestive mame 5m., preto sa pýtam, možno mu tam ešte niečo vadí, napr. laktoza alebo soja, zarobila by som mlieko do čaju, teraz narýchlo neviem, ktorý je na bruško, môj pije iba vodu alebo dala vypiť slivkovu stavu😉
@babyttcirl urcite chod k doktore, nenechavaj ho trapit sa sameho. Ja mojmu odkedy zacal jest (5 mesiacov) dvaam vzdy slivky do kasi ked vidim ze co len jeden den nic z neho nevyslo. Zatial to vzdy pomohlo. Tvoj je ale este maly. Urcite s nim chod k doktorke.
@babyttcirl ahoj baby, radsej kontaktuj lekarku a do buducnosti doporucujem vzdy ked nekaka necakat a mat doma v zasobe vzdy nejaku slivkovu vyzivu, u nas sa velmi osvedcila. A keď bude dieťatko staršie, dať pozor na dostatočný pitný režim. Držím Ti palce, neboj bude dobre
Nám lekárka aj rôzne internetové stránky uvádzajú, že dieťa nemusí mať stolicu aj 10 dní. Ak Pekne papá a Nič mu nieje ,neboli ho bruško vraj to netreba riešiť. My sme si tým prešli a úplne v pohode to prebehlo.
@petus998 nie je to iba laicky povedané, že zauzlené črievka? Ako mu ich oduzlili? To sa dá iba operáciou.
@andreagajewska uz sa rano vykakal.. sam 🙂 vďaka bohu
Môj nekakal po prvých prikrmoch (z koreňovej zeleniny). A potom len také tuhé bobky. Zabarila som ovsené vločky horúcou vodou, nechala postáť, do toho riedkeho nastruhala jablko a trochu UM nech ma kašu...zjedol za misku a o pár hodín sa posral ako sa patrí až za ušami 😂🤦♀️ odvtedy akonáhle dávame koreňovú zeleninu, ryžu a také...tak zároveň aj jablká, slivky, pripadne na večeru takú ovsenu kašu. Má 5m
@babyttcirl tak to je výborná správa!
@stanulienkat operovali hneď ho brali na operáciu. Urobili mu som bo sa snažil lákať a nešlo to Až začal plakať od bolesti sme šli na pohotovosť a tam zistili zauzlene nepriechodnost criev
@stanulienkat nie je to laicky fakt sú zauzlene
@petus998 ufff,to mi je luto. Ja som myslela,ze si to len ty tak pomenovala.
@stanulienkat nie nie ved kým mi to v nemocnici nepovedali tak som netušila že niečo také existuje popravde

@babyttcirl koľko má malý a prečo máte Allergy mlieko🙄