Trampoty s umelým mliekom- ktoré vybrať?
Babulky zaujima ma vas nazor na nasu situaciu. Cim viac nazorov tym lepsie , ja uz si z toho nieco vyvodim 🙂 v porodnici som nemala mliecko (len velmi malicko) tak som ho musela prikrmovat umelym.. po prichode domov som ako prve skusila nutrilon, z toho mi dost grckal, tak som skusila sunar, z toho sa mi nevykakal, ako dalsie som skusila francuzske mlieko to mi nechcel papat .. zjedol miesto 60tky len 30 .. tak teraz mame ako posledne hipp combiotik a z toho mame strasne bolesti bruska , stale len place, puci sa, tlaci a nic len prdiky.. ked vykaka tak len bobcek taky tuhsi konzistencne uplne ako plastelina.. davam mu kvapky coliprev , aj espumisan L mal ale zeby to pomahalo Nemozem povedat 🤷🏼♀️ Pomaham mu od vcera aj rektalnou rurkou , vyprazdni sa vyprdi hned aj zaspi a ked sa po dvoch hodinach zobudi tak s velkym placom .. takze sa mu na dlho neulavi.. co by ste robili na mojom mieste ? Vydrzali aspon tyzden s tym hippkom a zmenili? Alebo nieco ine ? Teraz ma hipko 4 den.. Maly ma 3 tyzdne ..dakujem za rady
@evita168 aj nasa DR.mi tvrdila ze Sunar a Nutrilon su naj mlieka na trhu a ndmoze z nich boliet brusko..neverim vsetkemu co tvrdi doktorka a ani veciam co tvrdia laktacne poradkyne,napr.ze naholo nosit dieta niekolko dni a mlieko sa rozbehne alebo ze cjm castejsie priklada tym viac mlieka..prikladam 10 tyzdnov a mlieko mam akurat tak na uhasenie smadu malej,nepomohli ani pripravky za 100 e.jedine co sme si tym sposobili ze ked bola mala nonstop na prsu,tak sa naucila na ruky a tym padom sme otrokmi lebo inak neustale place,sama 10 min nechce byt aby som isla aspon na wc.ale kazdopadne nieje dobre za 3 tyzdne tolko mliek mat..ale verim,ze v zufalstve kazda mamina skusa vsetkk mozne len aby pomohla.
@simona92101 nehovorim ze aj lekarka ma pravdu len logika nepusti ani 3 tyzdnove mimo malo odkusane 4 mlieka a 2je kvapky na brusko aj tie kvapky mozu mu zle robit....tomu noseniu na holo a caste prikladanie neverim ani ja mam odskusane na 2 detoch a obaja boli na umelom 😂😂 niekto mlieko nebude mat aj keby sa postavil na hlavu a verim to mrncanie je na mozog aj dcera tak bola.
@evita168 len ono je tazko zistit ake mlieko sadne..my sme doteraz nenasli to spravne..a tiez uz som zufala a bojim sa skusat

@simona92101 ja hovorim co nam radila lekarka netvrdim ze to tak je na 100% kazdopadne je podla teba normalne ze ta 3 tyzdne svojho zivota vyskusal 4 druhy mieka a do toho mu mixuje este espumisan a coliprev??? Mozno aj tam bude chyba