icon

Trojmesačné bábätko v noci nepapá

viiktoria93
7. sep 2020

Ahoj mamicky, moj maly ma 3 mesiace, skoro4, ma 7kil, v noci mi prespi 12 hodin v kuse bez sunara, kedze bohuzial nekojim. cez den, je aktivni a spinka asi 3-4 hodiny, a hlavne ma velky apetit len v noci sa mi nezobudi. Je to normalne? Alebo by som ho mala zobrat ku doktorovi? Poradte mi prosim vas! Dakujem!

pribinak
7. sep 2020

@viiktoria93 buď rada že spinka. On si to vypýta papať cez deň a doženie to.

miskooo1987
7. sep 2020

@viiktoria93 buď rada... otvor šampanské... pokial nemá nejaký problém, čo by našli prehliadky, tak si podaj lotto...

viestta
Odpoveď bola odstránená
saskia_98
7. sep 2020

Mne od 2.5 mesiaca spal drobec celu noc a je zdravy neboj sa. 😊 Spi s nim. 😁

andreatytler
7. sep 2020

@viiktoria93 Kedze ma uz takmer 4 mesiace, uz by som sa nebala ho nechat spat. Uzivaj si kazdy jednu noc lebo sa to moze zmenit... prva spankova regresia pride okolo 4 mesiaca. ale dufam ze ten tvoj to zvladne v pohode.

janula12345
7. sep 2020

@viiktoria93 moja dcerka ma 14 mesiacov a do 10 mesiacov pytala v noci jest kazde 2 hodky... teraz uz iba kazde 3-4 hodky 👌 a gratulujem si, dakujem tisko, ze aspon 2x po 3 hodiny vkuse spim. Bud rada, ze ti dieta pekne spinka, co by za to ine zeny dali 🙂)) ak prospieva, na poradnach je vsetko v poriadku, nie je co riesit. Podla mna. Ale ak sa ti to nezda, spomen to na dalsej poradni.

viiktoria93
autor
8. sep 2020

Dakujem vam pekne! Uz sa mi spalo lepsie ☺️

deti95060810
8. sep 2020

švagriná mala presne tento problém....dieťa sa budilo na papanie len prvý týždeň. Potom ďalší týždeň ho budila ona a nakoniec s tým prestala.....

ledgerka
8. sep 2020

Je to normalne. Moj kojeny spi 10 hodin v kuse v noci a cez den dobieha. Som mu za to velmi vdacna 🙂

katus226
8. sep 2020

vzdavala by som vdaku vsetkym bohom, aj tym, na ktorych neverim 😂