icon

Trojtýždňový synček by nonstop jedol a nespí

veriaca
23. máj 2017

Maminy..ako sa spravne rozhodnut ci prikrmovat ci nie???..nas syncek sa nakoji od 50-100 materske a este je schopny aj zjest 70 umeleho .potom grcka,je prepchaty...
Ked pribral za 10dni pol kila,nemoze byt hladny,ze?problem je s polozenim,spanim..ked nema prsnik v puse hned nervaci...viete si predstavit to fungovanie..ked sa musime uspavat kocikovanim popri dvojhodinovom jedeni...

henikav
23. máj 2017

@veriaca skus dat miesto papania dudlik, mozno mu postaci, kym zisti ze z neho nejde papanie aj zaspinka

vedorka
23. máj 2017

Ahoj, ja som mala takeho syna. ;) pomohla satka, nosili sme ho a iba tam vedel dobre spat a upokojit sa. On sa nevie inak upokojit tak chniape po všetkom akoby bol hladny. Aj moj syn sa neustále prejedal, bol nervozny aj tak, nespal. Ako sa ukludnoval, viac spal v tej satke, bolo lepsie. A hlavne po 6 t nastal zlom k lepšiemu. Vydrz ;)

anabeth
24. máj 2017

vobec by si mu to umelé nemala dávať, ved ,máš mlieko- materské mlieko sa nedá relevantne omerať, dieťa vždy vytiahne v skutočnosti viac ako ty odsávačkou
na prsníku sa ukludnuje, treba skontrolovať, či je dobre prisatý, a či mu teda tečie dosť mliečka, ak je nepokojný vždy je lepšie dať mu kvalitný cumlík nie UV
ale sú také mojkacie babatká, čo spia len na prsníku, pri mamine, v šatke, v náručí... na druhej stane to podporuje laktáciu

lucinka511
24. máj 2017

led grca. neznamena ze je prejedeny.....idé ø to.de este prekazka medzi zaludkom a pazerakom sa nedoviera...to trva Tak dø 6m...moze grcat aj dø zjedenych 10ml len....Nauc sa ho uspat Benz prsnika..

anjelicek26
24. máj 2017

@veriaca dudlik, nosenie, hacka... hocico, ale nie len prsnik ako ukludnovalo a ked ti papa tolko, um absolutne nepotrebuje... niektore deti maju silny saci reflex, ale to neznamena, ze ich treba prejedat...ked nemas aspon 2h medzi kojeniami, ani sa to v brusku nestravi a stale miesas natravene s nestravenym mliekom, co mu v konecnom dosledku aj bolenie bruska moze porobit...

veriaca
autor
25. máj 2017

Dakujem za rady..co matka,to iny nazor,skusenost...
Mnohi zastavaju nazor kohenie na vyziadanie..ziadne 3hod.intervaly...tak musim hladat sama spravnu cestu....

moni73
25. máj 2017

@veriaca dceru som kojila prve 2 mesiace v podstate nonstop - po leziacky (inak som nevedela). Prvy mesiac som tiez aj prikrmovala. Bola schopna zjest aj vola. Na prvej mesacnej kontrole mi doktorka povedala, ze pribera ok, nech prestanem prikrmovat. Dalsi mesiac som len kojila a kojila... Neskor sa to spravilo samo, kojila som 25 mesiacov.

bernita
25. máj 2017

Ja som mala taký istý problém so synčekom keď bol malý.Detska doktorka mi odporučila stále len kojit, prikladať ho na prsník aj každú hodinku ak je hladný. Môj syn bol veľký papkač v pôrodnici vypil 160ml!!!...na jeden krát, sestričky tomu nemohli uveriť😅 keď mi ho po kojenie pravidelne vážili...A ja som ho veru prikladali každú hodinku a on pil a pil....Postupne sa mu tie intervaly začali predlžovať...Vydržal aj 2-3hod. a viac....Moja rada,treba mu dávať keď bude hladný... nezaťažovať zbytočne prikrmami,ešte je na to maličký. A k tomu spánku to sme mali tiež také ako píšeš,ľúbim ho je to môj poklad ale keď bol malinký bol to poriadny záber😌