Umelé verzus kravské mlieko
Baby mam otazocku..za 4 dni budeme mat 11 m.. prikrmy papame normalne.. uz vsetko skoro... zacali sme papat v 4m.. este kojim pred spanim a v noci...len tu je ta galiba.. sa mi zda ze malej nestaci mliecko... z jedmeho ciciku.uz nechce vobec..asi neni.co... a z druheho pije ovela menej.. myslite ze mam zacat davat um alebo.uz kravske?
@evittam a zacali si tak napr ze.do kase..alebo do jedla .. az pak dat pit?
@dzejndzejnova Normalne hned pit. Kasu uz mali cca okolo 10.mesiaca.😉 Dávala som najskôr to z automatu-cerstve, syna z toho prvýkrát prehnalo, dcerka hned v pohode.😉
@evittam my nezijeme na sk.. tak nemam moznost takeho mliecka..okolo 10. Mali.kasu s mlieckom?
Od siedmych mesiacov som davala krabicove a dieta zije 🙂)) a UM som tym padom ukoncila, kojena nebola.
@blue_eyes a kolko percetne? Mam zacat davat keby som chcela?
@dzejndzejnova Ano.
@dzejndzejnova Urcite plnotucne. Tie polotucne a nizkotucne nie-to mozes rovno kupit plnotucne a zriedit ho litrom vody.😉
@evittam si prevarila a zamiesala do kase? A ake kase si davala?
@dzejndzejnova mne kazali polotucne...1,5% klasika a prevarila som....aj granko som tam obcas dala a nemali sme problem 🙂
@dzejndzejnova tiez som urcite za plnotucne, aj tak je podla mna riedene a z toho polotucneho uz pomaly len voda ide. Ale ak zijes v zahranici, mozno mate viac na vyber aj inych mliek,jogurtov a pod.
@dzejndzejnova Krabicove nemusis prevarat, kasu krupicovu.
Ahoj. Mne doktorka povedala, ze kedze maly nemal ziadnu alergiu na potraviny tak zacat po 11 mesiaci s kravskym mliekom. Najprv do varenia. A okolo 12 mesiaca uz aj pit. Nerobila by som z toho vedu. Vsetko ma vyhody a nevyhody. Umele ako vyplyva z nazvu je predsa umele a nie vsetko v nom je zdraviu prospesne. Zavadzaj pomaly a ak ti nebude hnackovat tak pokracuj.
@pehavcek super... presne na toto sa chystam.. moc dakujem 😘
@dzejndzejnova nemas zaco, presne ze treba pouzit zdravy rozum. Ja mojej davam instantne kase a zboznuje ich, ale ma len 7 mesiacov, takze chcem este pocat aspon do 10 mesiacov nez dam do jedla.
@pininka aj nasa tak od 7 mesiaca papa take kase 😉
Dakujem... skusime 😋
Mozno ma niektore ukamenujete.....ale, moj o chvilku 9 mesacny papa vsetko. To co my tak aj on. Obmedzili sme trosku korenie, ale inak zje vsetko. Jeho neochutene jedla odmietal. Tetaz je z neho jedak. Kravske mlieko som skusila dat v 7 mesiacoch a kedze som nebadala ziadnu reakciu pije ho z flase i v jedle ho ma. Cely den papa co mu dam (a aj sladke - aspon ochutnat) v noci je kojeny. Aj ked sa chce pomojkat tak je sem- tam na cicke pocas dna.
Pri prvej dcere som sa riadila knizkami a vsetko striktne pripravovala -vysledok je, ze nic poriadne neje! Pri malom robim podla uvazenia a ide to ovela lepsie. Je zdravy, spokojny a hlavne najedeny 😉
Preco by ta mali ukamenovat...podla mna kazde dieta.je ine.. a my sme mami a vieme co.je pre ne naj 😉
@pininka
@sivypegas
@beky1813
@malasandrika baby ktore mlieko? Podla vas? To biele je pasterilizovane obe su 3.5
Kozie?
@lucylka25 toto je kravske... normalne z.obhodu..len neviem ktore dat
@dzejndzejnova daj to frische,je asi menej bez konzervantiv ako to,jt vydrzi dlhsie,fskt netusim.A myslus ze tvoja je hladna??Ved skus ak oresoi ok,no vela bab bolo sklamanych,ked im deti v nici dobre ani oo um nezacali spat.Som ozaj zvedava,ci sa vam to zlepsi
@dzejndzejnova suhlasim,radsej take co vydrzi menej, lebo ak mlieko vydrzi dobre pol roka,no co v nom moze byt
@dzejndzejnova voda nepomohla?
@malasandrika
@pininka
@sivypegas my nemame problemy zo spanim...ja to nie kvoli tomu.. a zaciname polievoxkou sosovicovou .zato som sa pytala. Dakujem 😘
Ahoj, ja stále dávam umelé mliečko a môj malý má už 2 roky, začali sme v 6 mesiacoch. Tiež som zvažovala kravské, aj svokra moja ma stále prehovárala. Nakoniec zvíťazilo umelé amilk bifido a som rada, lebo mám pocit, že som urobila všetko preto, aby nemal alergiu...atď. Sú v ňom aj probiotika, čo je výhoda.

@pininka preto my papame toho vela..a stale skusame nove veci..