Výpadok mliečka Babylove. Kde ho kúpim?
Ahojte, uz dlhsie maju v nasej DM drogerii vypadok mliecka a neviem co budem robit, syn ine nechce. Poradte, kde inde by som ho mohla kupit. Potrebujem 3 alebo 2. Dakujem za akukolvek radu.
Jeziši,ďakujem, ste fakt zlatá a som vám veľmi vďačná. Vraj áno, aj Hipp bio combiotic je vraj niečo podobné, ale už sme vyskúšali 4 mliečka a nič nesadlo, tak ju nechcem trápiť. Jedine s čím nebol problém bolo Babylove a strašne ma mrzí, že je taky výpadok.Ďakiujem vám veľmi pekne
Pozriem vám v po či tu máme
Ahojte zienky🙂
Nevie mi niekto zohnat toto mliecko Babylove 3?☹
My sme prešli na Sunar, katastrófa, dala som jej naspäť Babylove po 2 dňoch, lebo ešte mám jeden sáčok a 2 krabice to PRE, ale zatial mi plačká, boli ju bruško. Myslíte si, že by mal byť problém znovu nabehnúť na Babylove, keď ho pila od narodenia a má 3 mesiace a nebol s ním absolútne problém? Kakala mi pravidelne a bolenie bruška sme nepoznali, teda až keď sme prešli z Nutrilonu na Babylove. Upokojujem sa len tým, že je to za krátku dobu veľa zmien, že sme prešli na Sunar a po necelých 3 dňoch opäť na Babylove. Čo myslíte, môže mať problém s Babylove, keď doteraz s ním žiaden problém nemala? Ďakujem
@ivulik21 ano bolo to velmi rychlo prejst naspet.aj ja som dala miesto babylove nutrilon a katastrofa.tak som ale nedostala babylove stale a dala som hami asi po necelom tyzdni.no trvalao tiez par dni kym mi zacala mala prospievat a dostat za znovu do sovjho rezimu papania.teraz je ok a som aj rada ze hami je fajn lebo nemusim zhanat mliecko.dam to co vyrabaju tu.musis pockat aspon tyzden co sa udeje.
ako vychadza babylove mliecko v rakusku a madarsku? je to cenovo viac-menej rovnake, ako (bolo) u nas? da sa v rakusku aj v Hainburgu zohnat?
@ktore no,my sme s nutrilonom zacinali od narodenia,uz v porodnici ju s nim prikrmovali a mala mi len plakala v kuse.mala strasne bolesti bruska a nevedela kakat.Nutrilon je hnus, malokomu sadne a stejne ho vsetci vnucuju mamickam.Presli sme na Babylove a v momente bolo po problemoch, preto ma mrzi,ze ho neviem zohnat.Nic ine nam nesadlo,aj Sunar hruza des
Máme 4 mesiace a som z Košíc. Pokaľ máš 2-ku, tak by som ju vzala, ak by sa dalo
ja ho mam z Mosonmadarovaru, ale myslim ze ho maju aj inde.
@ktore Mne zasa vraveli, že Hami nemám dávať, keď jej nesadol Nutrilon, lebo to je ten istý výrobca, ale tak možno by jej sadol. Fakt ono to je individuálne, ťažko povedať, no ale mám poriadne nervy z toho a myslím si, že to nebude kvôli výpadku BIO srvátky. Podľa mňa, keby bol problém so srvátkou, tak by mliečko nebolo aj v iných krajinách a tu len klamu ľudí, nepriznajú pravdu, to je môj názor

... tak som napokon oslovila jednu známu, čo chodí do Rakúska, je zaujímavé, že tam nie je žiaden problém s mliečkom Babylove...bude mi ho kupovať tam, kým nebude u nás, na Slovensku...
... len nechápem potom to vyjadrenie z DM-ky, čo som dávala vyššie, že je výpadok aj v okolitých štátoch...