Výpadok mliečka Babylove
Ahojte moja malá mala od začiatku problémy s mliečkom mala nutrilon a skončili sme v nemocnici.Ako nás pustili tak som jej dala babylove a toto mliečko nám veľmi pomohlo a maličká už nemá žiadne problémy.Papáme 1 ale už budeme prechádzať koncom mesiaca na 2.Jednotka mi dochádza a ani tú a ani 2 nemôžem zohnať.Neviem čo urobiť ak nenájdem babylove.Na akú značku prejsť?Nemáte niektorá podobný problém?Ďakujem za radu. 🙂
Baby, skúste zavolať na zákaznícky servis DM drogérie, mne tam nadiktovali, kde sa ešte mliečko dá zohnať, v ktorých predajniach.... Ak to aj bude v inom meste, niekto vám to môže kúpiť.
Ja fakt nechapem. V Rakusku, v Madarsku, v Nemecku, v Cechach nemaju vypadky. Tak preco iba na SVK?
Ahojte, viem, že je teraz výpadok mliečka babylove - moj synček ho pije tiež, ale musíme teraz prejsť z PRE na 1-tku. Mám ale nakúpených niekoľko krabíc z ČR z toho PRE, lebo som sa bála, že ho tak skoro nikde na slovensku nezoženiem... ak viete o niekom , kto by chcel kúpiť to PRE, dajte mi prosim vediet. 🙂
Maminky ja mám na predaj ešte 6 škatúľ babylove 1, výpadok bude až do apríla, ak je v niektorých predajniach tak, iba zostatkové, nové naskladované nemajú ...my musíme papať Nutrlon Ha...
@schvarzy daj si inzerát do bazáru, skor sa ti to predá 😉
https://www.modrykonik.sk/market/detska-vyziva-...
kupimmliecko babylove1 akekolvek mnozstvo surne.dakujem tu ho uz nemaju
hojte baby prosim vas mam taky problem maleho “ “kojim” mojim mliekom z flasky, vypije cca dve 120ml flasky mojho mlieka za den a ostatok ho dokrmujem babylove1. Ked pije z prsa tak je nervozny asi mu to ide tazko alebo ani nevypije tolko. Preto netrapim ani jeho a ani seba a odstrekujem. Má 7 týzdnov a nasa doktorka mi hovori ze pije hrozne vela ze ho prekrmujem a ze mu roztiahneme zaludok...Ale co mame robit pre pana jana ked je nespokojny led sme mu davali tak 90ml? ...a dojedol sa potom na tych 120 a uz bol klud.... niekedy ale vecer vypije tych 120 a potom este pyta niekedy sa nejde dojest....vypil uz raz aj 190 a spal skoro celu noc..... hadam doeta vie kedy ma dost a kedy nie ked je najedeny vypluva flasku a ked nie papa stale.... co nato poviete ? povedala mi aby som mu davala len tych 90ml a keby daco tak potom este caj... a pribral za mesiac 1100g... vraj strasne vela ale aj narastol...7cm... poradte inak mame problem aj s kakanim :/ a sem tam s bruskom...vraj to moze byt aj preto ze vela vypije... ale vo ked je hladny ? co mu nemam dat ?dakujem

vraj najpodobnejšie mliečko chuťou aj energetickou hodnotou je HIPP BIO, tak my zatiaľ to kupujeme 🙂