icon

Výpadok mliečka Babylove

mondulka
8. jan 2013

Ahojte moja malá mala od začiatku problémy s mliečkom mala nutrilon a skončili sme v nemocnici.Ako nás pustili tak som jej dala babylove a toto mliečko nám veľmi pomohlo a maličká už nemá žiadne problémy.Papáme 1 ale už budeme prechádzať koncom mesiaca na 2.Jednotka mi dochádza a ani tú a ani 2 nemôžem zohnať.Neviem čo urobiť ak nenájdem babylove.Na akú značku prejsť?Nemáte niektorá podobný problém?Ďakujem za radu. 🙂

Strana
z2
deniissa
19. jan 2013

vraj najpodobnejšie mliečko chuťou aj energetickou hodnotou je HIPP BIO, tak my zatiaľ to kupujeme 🙂

mirka1611
19. jan 2013

Baby, skúste zavolať na zákaznícky servis DM drogérie, mne tam nadiktovali, kde sa ešte mliečko dá zohnať, v ktorých predajniach.... Ak to aj bude v inom meste, niekto vám to môže kúpiť.

katulinr
4. feb 2013

Ja fakt nechapem. V Rakusku, v Madarsku, v Nemecku, v Cechach nemaju vypadky. Tak preco iba na SVK?

mirka1611
8. feb 2013

Ahojte, viem, že je teraz výpadok mliečka babylove - moj synček ho pije tiež, ale musíme teraz prejsť z PRE na 1-tku. Mám ale nakúpených niekoľko krabíc z ČR z toho PRE, lebo som sa bála, že ho tak skoro nikde na slovensku nezoženiem... ak viete o niekom , kto by chcel kúpiť to PRE, dajte mi prosim vediet. 🙂

schvarzy
16. feb 2014

Maminky ja mám na predaj ešte 6 škatúľ babylove 1, výpadok bude až do apríla, ak je v niektorých predajniach tak, iba zostatkové, nové naskladované nemajú ...my musíme papať Nutrlon Ha...

povuma
16. feb 2014

@schvarzy daj si inzerát do bazáru, skor sa ti to predá 😉
https://www.modrykonik.sk/market/detska-vyziva-...

vikulik29
19. feb 2014

@schvarzy Ahoj, máš ešte k dispozícii mliečko babylove 1? ak ano mala by som záujem o všetkych šesť ak ich ešte máš.

danculik206
23. feb 2014

kupimmliecko babylove1 akekolvek mnozstvo surne.dakujem tu ho uz nemaju

misulie
12. dec 2018

hojte baby prosim vas mam taky problem maleho “ “kojim” mojim mliekom z flasky, vypije cca dve 120ml flasky mojho mlieka za den a ostatok ho dokrmujem babylove1. Ked pije z prsa tak je nervozny asi mu to ide tazko alebo ani nevypije tolko. Preto netrapim ani jeho a ani seba a odstrekujem. Má 7 týzdnov a nasa doktorka mi hovori ze pije hrozne vela ze ho prekrmujem a ze mu roztiahneme zaludok...Ale co mame robit pre pana jana ked je nespokojny led sme mu davali tak 90ml? ...a dojedol sa potom na tych 120 a uz bol klud.... niekedy ale vecer vypije tych 120 a potom este pyta niekedy sa nejde dojest....vypil uz raz aj 190 a spal skoro celu noc..... hadam doeta vie kedy ma dost a kedy nie ked je najedeny vypluva flasku a ked nie papa stale.... co nato poviete ? povedala mi aby som mu davala len tych 90ml a keby daco tak potom este caj... a pribral za mesiac 1100g... vraj strasne vela ale aj narastol...7cm... poradte inak mame problem aj s kakanim :/ a sem tam s bruskom...vraj to moze byt aj preto ze vela vypije... ale vo ked je hladny ? co mu nemam dat ?dakujem

Strana
z2