Zdraženie A.R.Nutrilonu
Cafte neviem, ze ci je tu podobna tema hladala som nenasla som 😞
Som taka na,,,a ,ze to sem musim dat moj maly je na tomto mlieku od 3mes mame reflux co je choroba a vcera som boka kupit mlieko a stalo o 65 sk viac pred tym 200,-sk teraz 265,-sk som taka nastvana ,ved to je liek preto dieta a oni to este zdrazeju namiesto toho aby pomohli matke na materskej !!!
cca 5000,-sk mam matersku a mlieko ma stoji 3500,-sk + kasa musime davat Nutrilon ta stoji 120sk a vydrzi max 3-4dni!!!
To mi materska ani na mlieko nestaci.
No musela som to niekam napisat. Lutujem vsetky matky ktore maju refluxove deti.
Som taka na,,,a ,ze to sem musim dat moj maly je na tomto mlieku od 3mes mame reflux co je choroba a vcera som boka kupit mlieko a stalo o 65 sk viac pred tym 200,-sk teraz 265,-sk som taka nastvana ,ved to je liek preto dieta a oni to este zdrazeju namiesto toho aby pomohli matke na materskej !!!
cca 5000,-sk mam matersku a mlieko ma stoji 3500,-sk + kasa musime davat Nutrilon ta stoji 120sk a vydrzi max 3-4dni!!!
To mi materska ani na mlieko nestaci.
No musela som to niekam napisat. Lutujem vsetky matky ktore maju refluxove deti.

•
15. feb 2008lindda, do jedneho roka si mala narok na mlieko na predpis, ak mas refluxove dieta, mala ti to lekarka predpisat!!! po roku uz treba prehodnotenie reviznym lekarom, ale myslim, ze ak pojdes na vysetrenie na gastroenterologiu, tak by s tym nemal byt problem..
0
ja som z toho Nutrilonu tiez nastvana! Tento rok som kupovala uz 3x, v jednej lekarni, a za kazdym vyssia cena. Najskor nejakych 118, potom 123, a naposledy 146 SK!!! Tak to uz bola sila, lebo medzi tymi poslednymi dvomi bol len 1 tyzden! Samozrejme to beriem na predpis, inak by to bola pekna palka! Je to Nutrilon AR2.
kili cafko no uz od 10mes som som mala iba 3ks na mes to jeCCA 300,-SK vypil tak 9ks co je dalsich 1200,-sk + kasu musime davat tu isru ako je mlieko teda Nutrilon a iba piskotovu a medovu lebo z ryze nekaka 😞 a kase je max na 5dni to je tak dalsich 550sk a po roku musim ist teraz k reviznemu na kontrolu a
neda mi nereagovat, pretoze tiez pracujem v lekarni...lindi tebe ta pani lekarnicka doslova povedala, ze zdrazenie je sposobene nedostatkom mlieka na trhu? hmm, zaujimave...
suhlasim s pietrou aj co sa tyka mnozstva Nutrilonu AR na mesiac, ktore lekar ma moznost mamicke napisat aj s poznamkou, ze mlieko je drahsie kvoli vseobecnemu zdrazovaniu...
lekarne absolvuju kategorizaciu 4xrocne + obcas sa s cenou pohraju samotni vyrobcovia + vseobecne kolisanie cien = nahnevany pacient v lekarni |-|
a bohuzial nezdrazuju sa len lieky pre deticky, ale aj pre onkologickych pacientov, pacientov s RS...vlastne vsetky a bude to este horsie... :-x
suhlasim s pietrou aj co sa tyka mnozstva Nutrilonu AR na mesiac, ktore lekar ma moznost mamicke napisat aj s poznamkou, ze mlieko je drahsie kvoli vseobecnemu zdrazovaniu...
lekarne absolvuju kategorizaciu 4xrocne + obcas sa s cenou pohraju samotni vyrobcovia + vseobecne kolisanie cien = nahnevany pacient v lekarni |-|
a bohuzial nezdrazuju sa len lieky pre deticky, ale aj pre onkologickych pacientov, pacientov s RS...vlastne vsetky a bude to este horsie... :-x
Začni písať odpoveď...

Odošli