icon

Zelená stolica z mlieka Beba Supreme Pro 1?

lsz
20. feb 2024

Ahojte, potrebovala by som poradiť. Viem, že každé dieťa je iné ale skúsim. Tri mesiace vlastne od pôrodnice pijeme Supreme pro 1 ale neustále máme zelenú stolicu, viem, že obsahuje vela železa ale dnes sme mali až takú tmavozelenú neviem to prirovnať ale tak skúsme ako majú policajti odev.😅 Viete mi odporučiť nejaké iné mliecko z ktorého by stolica vedela byť “lepšej” farby?

malaopicka
20. feb 2024

Ak nemá dieťa iné problémy, nemenila by Sony Stolica môže mat takú farbu, čo ti na tom vadí? Je blbosť meniť mlieko, ktoré dieťaťu vyhovuje, lebo sa ti nepáči farba stolice. My sme ho mali tiež a kakal zelené, ale teda nikdy som toto neriešila. Zmenila som z iného dôvodu na Beba Comfort 1, teraz je stolica skôr žltá. V týchto mliekach je minimálny rozdiel.

anavixy
20. feb 2024

Menit mlieko len kvoli tomu ze sa ti nepaci odtien farby stolice je naozaj zbytocne. Farba stolice (pokial je dieta spokojne, prospieva, vetry odchadzaju, konzistencia aj frekvenica stolice je normalna) je uplne nepodstatna. Teda pokial nie je cierna alebo cervena. Nic nemen a bud rada, ze je dieta spokojne a nemusis skusat 5 mliek kym konecne nejake sadne 🙏

dibaby
23. feb 2024

@lsz ja dávam beba comfort 1 a stolica je krásna oranžová

merrykondrk
9. máj 2024

@lsz Ak máte stále Bebu Supreme pro 1 pre bábätko, mám 2 celé dózy na predaj, 1ks/15€ lebo našej malej nesedí 🙂 0950 380 277 kľudne ma kontaktujte
Ďakujem

saxana000
18. nov 2024

@malaopicka ahoj po.akom case si menila za comfort?presli ste bez problwmov?dcerka bola 5 mesiacov dojcena s obcasnym dokrmenim teraz je na 90% na supreme ale finanxne je to drahe mlieko od cca 8 mesiaca po zavedeni 3 prikrmu by som chcela zmenit za comfort nemali ste problemy?

malaopicka
18. nov 2024

@saxana000 ahoj, my sme prešli cca v 5 týždňoch života preto, že mal problémy so stolicou (veľa železa v supreme pro). Mlieko mu sedelo perfektne, ale odkedy ma normálnu stravu sme prešli na babylove. Stojí tretinu čo beba comfort a syn je spokojný, zloženie sa líši minimálne a hlavne syn jedáva už všetko a mlieka pije malo.

saxana000
18. nov 2024

@malaopicka dakujem miniem este co mame a vyskusam tu comfortku aspon do roka by som chcela ostat pri bebe a potom mozno pojdem do niecoho lacnejsieho