icon

Zmenili by ste Nutrilon 1 za Bebu Expert Pro HA 1?

moly09
1. nov 2021

Ahojte zmenili by ste babetku Nutrilon 1 za Behu expert pro ha 1 😏 malý ma koliku tak sa bojím ale vždy po papani trošku plače dávam mu espumisan

sapetka
1. nov 2021

@moly09 ja by som nutrilon zmenila za hocico, nutrilon je najhorsie um spomedzi um podla testov.

zuvelyn
1. nov 2021

@sapetka Pošli link na tie testy

sapetka
1. nov 2021

@zuvelyn uz ho nemam. Bolo to v DTeste pred 3rokmi-skus si to najst. Nutrilon vyslo z toho testu z najhorsimi vysledkami..

zuvelyn
1. nov 2021

@sapetka preto sa pýtam, lebo mam doma novorodenca a 1,5 ročného syna a obaja su chovani na Nutrilone. Mam toho naštudované dosť a žiadne také porovnanie, ktoré by diskreditovalo Nutrilon som nečítala.

janickacrazy
1. nov 2021

@moly09 no tak každému babu sadne iné mlieko, ja na Nutrilon nedám dopustiť, skúšali sme aj Sunar, Bebu a to bola katastrofa u nás

mima173
2. nov 2021

@moly09 skôr by som zmenila ten espumisan a nie mlieko 😀 môj mával tiež koliky, už polroka sme na Nutrilone a absolútne žiadny problém. Na koliky nám zabrali kvapky SAB Simplex. Espumisan zvyčajne všetko zhoršuje

vasjar
3. nov 2021

Ny sme mali nutrilon a malý ho nechcel, prešli sme na beba, a keď som ja aj chuťovo chutnala obe tak nutrilon bol hnusnejsi pre mňa