icon

13 mesačný syn nechce umelé mlieko

alex2015
11. jún 2016

Ahojte prosi o radu maly od mala pije francuxke mliko .asi mesiac uz zacal vybechsvat z 210 nechal polku rano tiez lenze uz tyzen sa budi kwzdu chvylu ledva ho ukludnim mlieko dopit nechce.rano zas vobec nechce yplne vrieska ked mu hodavam.nornalnu stravi ale papa .uz som bola u lekara ze je ok ze nena nafuknute brusko.ze popripade vynechat mlieko ale ma len 13 mes to akoze uz nema pit mlieko zifala som mam poxit ze v noci je hladny ze sa tak casto budi poradte mi ja uz neviem co ako dalej

charity
11. jún 2016

Vynechaj mlueko. Skus kokosove alebo mandlove mlueko alebo caj s medom.

alex2015
autor
11. jún 2016

A to uz tak od skoreho veku ziadne mlieko ? A aky caj? Lebo moj pije len vodu a lipila som caj na kludmy apanok a nechcel ho :( potom v noci o 23 tej zacne budit skoro kazdu hodku breskot dam ho medzi nas nic vreskot :(

svetkaadamko
11. jún 2016

@alex2015 ja ked som v 10-tich mesiacoch dokojila syna, presli sme na sojovie mlieko. Vobec nechcel umele a som aj rada. Tak skus nejake ine mliecko.

mojkamojka
11. jún 2016

@alex2015 ved ti dava jasne najavo, ze nechce, tak pocuvaj vlastne dieta v tomto...Mlieko dieta nepotrebuje vobec ak ma vyse roka. Zaraduj jogurty, tvaroh atd.

tonka90
11. jún 2016

Daj mu obycajne kravske mlieko prevarene po prvom roku uz mozes ja som svojim detom tak davala a to mi povedala dr. Ze uz mozu a k tomu manzel je alergik... alebo mu uvar puding alebo krupicu

suz20
11. jún 2016

@alex2015 my sme uz davno umele nedavali,lekar nam povedal,ze to uz je len komercia,presli sme na krupicu alebo kravske

sisaka
11. jún 2016

@alex2015 po roku dieta uz nemusí piť umelé mlieko. Skús plnotučné kravské, ak mu nebude chutiť dávaj kyslomliecne výrobky a tvrdé syry a je po probléme.

alex2015
autor
11. jún 2016

A ked vecer nebude chciet ani to normalne mliecko tak tuhu stravu? Lebo vxera som spravila keupicu a tiez nechcel.

anjelicek26
11. jún 2016

@alex2015 Ben nepije mlieko od 8 mesiacov - ani jogurty, kase, proste nic s toho. Nechyba mu vobec nic, len zaciatky boli tazsie, som mala pocit, ze nemoze mu stacit normalna strava, ale to bol len problem v mojej hlave... chodime pravidelne na krv, vsetko je v poriadku. Dodatocne mu zistili laktozovu intoleranciu, takze vie, preco to od malicka odmietal.

ludka140281
11. jún 2016

ja som od 13 mes začala davat plnotučne,prevarene z krabičky

sisaka
11. jún 2016

@ludka140281 mlieka v obchodoch su uz buď pasterizovane alebo prešli UHT (vysoko zohriate na pár sekúnd) netreba ich uz prevarat.

ludka140281
11. jún 2016

@sisaka to som nevedela,vidiš,ja som stale prevarala,,,,dakujem, 😉

tonka90
11. jún 2016

Na veceru ked nechce kasu alebo mliecko daj mu chlebik so syrom alebo co ma rad

siska53
11. jún 2016

@alex2015 tak skus inu znacku,ked nic,tak mlieko nahrad mliecnymi vyrobkami.

alex2015
autor
11. jún 2016

Dakujem vam moc moc moc budem teds skusay to co ste pisali.dakujem

bibistec
11. jún 2016

ja by som mlieko z obchodu nedavala ale ozaj mlieko nepotrebuje. nedavala by som mu nieco co odmieta...daj inu stravu, krupicku, kasu, privarok, alebo ine co spapa, mlieko urcite nie.

rhiannon
11. jún 2016

@alex2015 davala by som mandlove, ryzove a pod mlieka. kravske urcite nie. skor ovcie jogurty napriklad zaradit. ked ti pije vodicku, na caj ho rozhodne neuc a uz vobec nie s medom. to su teda rady toto :( dieta mlieko nepotrebuje, ak ma rozmanitu stravu. kludne daj viac brokolice, pripadne mak na vapnik. ziadne sajrajty typu puding a krupicna kasa take dietatko nepotrebuje.

iukas
11. jún 2016

moja dcera sa ako 13 mes. mesacna strasne povracala z nutrilonu a viac mi ziadne mlieko nevzala do ust, ani sa k nemu nepriblizila. ani ryzove, ani mandlove, nic co sa podoba na mlieko. lekarka radila len zvysit prijem syrov, jogurtov resp. inych mliecnych vyrobkov, ktore je ochotna spapat.

alex2015
autor
12. jún 2016

Dakujem . Vecer som mu dala esre pred spanim namiesto mlieka tuhu stravu a predstavte si raz sa zobudil dal si vodu a potom spal do pol 8 co uz 3 mesiace sa budi opol 6 neuveritelne a rano tiez namiesto mliecka mal syrcek a chlebik a uplne je iny kludny 🙂 mix vam dakujem za pomoc

mojkamojka
12. jún 2016

@alex2015 no evidentne mu to mlieko nerobilo dobre....

alexandra206
12. jún 2016

mozes davat aj kravske uz

bielavila
12. jún 2016

tiez ti poradim ako niektore baby dat mu vyskusat rastlinne, vyskusas uvidis, moj maly miluje kokosove, ryzove, ovsene, pohankove... na rastlinnom sme od asi 7 mesiaca, lebo ma alregiu na normalne a chuti mu 🙂

alex2015
autor
13. jún 2016

Este by som vas poprosila o radu sice mimo temy. Ako spinkaju vase deticky.lebo doreraz jak bok v kuse hore spal do pol 6 max. Tak isiel o 9 spat.spal do pol 11 a potom opol 2 max o 2hej spal do pol 4 a vecer o 8 . No a teraz sa budi opol 8 tak vcera som ho dala spat o 10 a poobede opol 3 a vstal opol 5. No a ledva som go uspala opol 9 .ma uz spibkat len raz ? Napr opol 12tej by som ho dala alw co ked bude soat len hodlu a pol ? Zobudil by sa okolo 13tej to neni moc az do vecera. Vycto mate ako ?

lubi40
13. jún 2016

@alex2015 mne tiez zhrubq v tomto veku mqly nechcel pit mlieko a riesila som to s dr. Vraj deti v tomto veku maju obdobie, ze moc mlieko nechcu. Mlieko je, ale velmi dolezitym zdrojom vitaminov a mineralov. Mne poradila skusit rozne znacky a pripadne aj plnotucne kravske (vraj lepsie ako ziadne). Takze sme presli na plnotucne a sucasne som zmenila aj flasu (z detskej tna taku so slamkou) a pomohlo.
Dieta v tomto veku ma vypit tusim 300-500ml mlieka denne (alternativou mozu byt mliecne produkty- tvaroh, syr, jogurt, ...)

rhiannon
13. jún 2016

@alex2015 moja od roka spi cez den len raz. V noci ide spat o 20.00 spi do cca 6.00. Cez den spi od 12 do cca 14.00. A je to tak ideal, vzdy ide uz spat akurat unavena, ziadne vymyslaniny, pekne zaspi...

koriblik
13. jún 2016

Môj dá v 13-tich mesiacoch odstavil a žiadne mlieko nepil a nepije doteraz .. má 3 a pol. Davala som mliečne výrobky. Netreba to prežívať a riešiť ...

wandie
13. jún 2016

@alex2015 moj odmieta mlieko od roka....ziadne mlieko nevypije, aj kakauko som vela krat skusala, proste nechce. Tak to neriesim... ale papa aspon jogurty a aj krupicovu kasu zje.

zuzka_1985
13. jún 2016

Ja by som skusala dat mliecko pocas spanku alebo v polospanku.