icon

Aké je francúzke mlieko?

nina2110
4. feb 2013

Nevie mi niekto poradiť aké je francúzke mliečko? Lebo naša nepriberá od žiadneho iného a ani jej nechutia. Sme len naUM a máme 3 mesiace. Ďakujem

ktore
4. feb 2013

francuzke mliecko dava verla mamiciek.ak porspieva babetku tak kludne davaj .niektory lekari ho odprorucaju tiez.niektory nutrilona niektory ine.poznam mamicky od nas co davali francuzke a bolo im to fajn.mi papkame hami.

sandrika1986
4. feb 2013

Ahoj, ja som pri prvej dcérke používala UM France Lait a používam ho teraz aj pri druhej dcérke a som s ním spokojná, čo je najdôležitejšie moje dieťa je tiež spokojné 🙂

strihalka
4. feb 2013

Nam ho nase dr neodporucila....nevim teda preco, ale rikala ze mala muze jlidne vsechny mleka, jen francouzskym at se vyhne....tak netusim preco..
Ale zeptej se dr, ktere by ti ona odporucila...uricte ma zksuenosti od ostatnich maminek, ktere detem chutnaji enjvice a aj priberaji tak jak maji...ne vela a ne malo🙂

rybka08
4. feb 2013

Nasmu starsiemu syncekovi velmi chutilo a pekne z neho aj priberal :o) Bol po nom velmi spokojny. Kamaratka dava dcerka, predcasne narodenej a pekne pribera.

lucia006
4. feb 2013

moj z neho pekne priberal ale zapekalo ho tak sme museli po mesiaci zmenit 😒

mamicka70
5. feb 2013

ahoj ja som ho mala a som bola spokojna mala krasne to papkala a aj rastla odporucam

adriku
29. júl 2013

My máme France Lait od 2.mesiaca a sme veľmi spokojní

lenulka34
29. júl 2013

Mame ho od 1. mesiaca do dnes (23 mesiacov) niet co dodat🙂