Aké mlieko dať deťom po odstavení od dojčenia?
Ahojte, aké mlieko ste dali deťom, ak ste sa ich rozhodli uz odstaviť od kojenia a zároveň nechcete uz kupovať umelé? Môžem normalne kravské? Vek 15mesiscov.
Dakujem
Žiadne. Ani jedno moje dieťa po ukoncenom dojčení (1,5 r. a 3 r.) nechcelo pit mlieko.
Normálne kravské a ránko
Starsim po odstaveni od tych cca 2 rokov ziadne... malemu po roku odsavania umele... ale uz koncime, ma len jednu flasu vecer... nemusia pit mlieko vecne.
@anonym_autor samotné mlieko nepila ale mala mlieko v strave, syry, kasa z mlieka a jogurt, takze mala pokrytú dennu davku a nedávala som už žiadne umelé, kojila som tiež do 15 mesiacov, takze ak pekne papa a ma denne mliečne výrobky, tak už netreba samotné mlieko, ale môžeš kľudne kravské dávať, ak vypije
@anonym_autor samotné mlieko nepila ale mala mlieko v strave, syry, kasa z mlieka a jogurt, takze mala pokrytú dennu davku a nedávala som už žiadne umelé, kojila som tiež do 15 mesiacov, takze ak pekne papa a ma denne mliečne výrobky, tak už netreba samotné mlieko, ale môžeš kľudne kravské dávať, ak vypije
@anonym_725c0d moje staršie dieta neľúbi ani mliečne výrobky, mladšie tiež (zje iba tepelne upravený syr). Napr. vsak milujú mak, kde je omnoho viac vápnika ako v mlieku.
Najprv ale skús ci ho bude znášať dobre
Moj ma zatial problem s mliečnym -alergia,tak mu dávam Sunar s tým problémy nemá
@anonym_autor od 12 mesiacov som nekojila a syn si mlieko vôbec nežiadal 🤷 ak by žiadal dávala by som umelé lebo kravského vypiť viackrat po 150-250 ml denne je strašne veľa na dieťa

@anonym_autor ano, od roka pije kravske mlieko