Aké mlieko pre dvojročné dieťa?
ahoj kocky chcem sa spitat podla vas ake je najvhodnejsie mlieko pre 2 rocne dieta?dakujme
pri dvojrocnom dietati by som uz zvazovala normalne mlieko
ahojte... toto zaujima aj mna... moja od 13 mesiacov od kedy sa sama odstavila od kojenia nechce ziadne mlieko... tak dajte tip ako vobec ju na nejake donutit... jogurtiky spapa ale mlieko ziadne.....
My sme už fičali na plnotučnom mlieku v tomto veku...
Ja mám 20 mesačnú dcéru, kupujeme Baby love z DM. Je to bio mliečko, za super cenu....Klasické mlieko kupujem len do varenia - zemiaková kaša, omáčky a pod.
Normálne plnotučné mliečko, ved už má 2 roky 😉
My pijeme Hipp bio combiotic 5-ku od 2 rokov je urcena, no striedam s mliekom kravskym
Ahoj, my nepijeme žiadne mlieko, odkedy som malého odstavila, keď mal skoro 2 roky, papá jogurty, nejaký ten syr. @dadaga nenúť ho piť mlieko, pokiaľ nechce, ak papá iné mliečne výrobky, určite mu vápnik chýbať nebude. 🙂 Ja dávam aj makový olej do kaší, obsahuje omnoho viac vápnika ako mlieko.
ahoj. moje deti pili klasické mlieko od 20mesiacov, prví mesiac som prevárala a ked im to nič nerobilo, tak potom som už len ohrievala v mikrovlnke, a nič im nebolo a ani im nieje.Sú chorí len raz do roka.
stanka 26 aké mliečko si dávala?1,5 či 3,5 krabicové trvanivé či aké?

ahoj daj mu to co mu chuti.