Aké umelé mlieko je vhodné na koliky a zápchu?
Aké je vhodné mlieko na koliky a menšie problémy s kakanim ? Vykaka sa sama tak väčšinou raz až dvakrát denne ale niekedy ma problémy a musíme cvičiť. Dávame espumisan l aj biogaiu a devit
Uvažujeme o zmene mlieka na kendamil ten ružový lebo comfort je nezohnateľny
My sme si kolikami a nekakanim presli riadne. Tym ze este syn musi kvoli anemii brat zelezo, tak mal velke problemy sa vykakat. Vyse 2 mesiacov som mu s kakanim pomahala teplomerom, uzival nutrilon comfort colik. Zial nepomohol ani na koliku ani na kakanie. Skusala som kendamil bio a kendamil comfort. Obe boli tazko rozpustitelne a dost riedke, vzdy z nich vygrcal a nakoniec ich odmietal. Mozno ak by sme vydrzali dlhsie tak by si na tu konzistenciu zvykol, vedel by to pit a brusko by sa napravilo, mna ale rozculovalo aj to zarabanie tak sme na radu dr skusili este bebu comfort. Bud pomohlo mlieko alebo cas ale koliky presli, sem tam sa este puci ale vacsinu dna uz je to stastne vysmiate babatko. A od kedy sme zaviedli bebu kaka sam. Este teda okrem toho mu davam do kazdeho mlieka sab simplex 10 kvapiek.

@anonym_autor nám nepomohlo ziadne mlieko muselo to proste prejsť:( dúfam že vám tu poradia pre mňa to bolo strašne náročné obdobie. Zlatý rok keď si spomeniem na novorodenca mám husiu kožu