icon

Aké značky umelého mlieka odporúčate pre deti?

9. apr 2025

Ahojte, chcem pomaly odstaviť a prejst na UM, ale neviem akú značku kúpiť. Ktoré mlieko vám prijali drobci? (Bude mat 12mes).

krasneleto
•
9. apr 2025

12 mesacne pilo kravske mlieko, nie umele

malaopicka
•
9. apr 2025

Presne tak, ročne dieta už je všetko. My sme len domíňali UM, čo sme mali doma a hneď kravské. Načo si to komplikovať.

sisska96
•
9. apr 2025

už ročné dieťa nepotrebuje umelé

tim23
•
9. apr 2025

Môjmu to je srdečne jedno. Vypije všetko. Dávam babylove a keď sa minie a nemám doma tak dám kravské 3,5

4stanka4
•
9. apr 2025

Ja som moju musela odstaviť v 8m. a dr mi poradila Sunar (oranžová krabica) ze je chuťovo dobrý tak som skúsila a chutil jej tak sme dávali ten a potom sme presli na kravské 3.5% mlieko.

anajka266
•
9. apr 2025

Najsladsie UM je sunar.. ak su problemy s travenim, zapekanim, odporucam sunar sensitive.. je s probiotikami

kavasmliekom
•
9. apr 2025

Kravské.

stefka33
•
9. apr 2025

Však to nie je novorodenec takže v pohode poskúšajte ktoré mu zachutí. Ja mám večné dieťa a už pilo kopu značiek. Najčastejšie kupujem nutrilon profutura.

hederamonstera
•
9. apr 2025

Rocnemu uz dajte ake chcete, ale radsej by som zostala pri UM ako davala tu bielu vodu s minimum zivin.
A mojim chutila Beba Comfort aj Nutrilon Profutura. Vyskusaj 🙂

kiki68
•
9. apr 2025

Nas teda UM nikdy nemal rad, ja som kojila teda 3,5 roka. Ale ziadne UM nechcel, za to hned od roka chcel kravske. Potom ma teda nahradili kolegynky z JRD, mame tu cerstve mlieko par metrov od domu, takze vyhoda. Robia aj jogurty a to tiez hned zboznoval.

lenkapriezvisko
•
9. apr 2025

@hederamonstera aspoň niekto to napísal . Radšej umelé ako tu vodu 👏🏻👏🏻 veď to okolo mlieka ani nešlo. My dávame HiPP a som som spokojná

saxana000
•
10. apr 2025

Do roka budem davat Beba supreme..po roku prejdem na beba comfort.. ziadne kravske. Ja nemam doma teliatko ale dieta.