Ako podávať umelé mlieko mimo domu?
Ahojte. Tým že nemám skúsenosti s um len s kojenim ako prosím riešite keď idete na dlhšie niekam s bábätkom ? Zoberiete si um a teplú vodu v termoske ? Prepáčte ale naozaj netuším 😀
@anonym_autor ano vždy som mala vodu v termoske , takú aby sa dala hneď piť nie horúcu a potom som preliala do fľašky a pridala mlieko podľa toho koľko vypije
@anonym_autor ahoj ano brala som teplu vodu ale aj chladnu prevarebu a zmiesala som to aby ro bolo rychl3jsie a mam doma aj obal na flasticku termo tak som si zvykla doma mlieko pripravit. Mozes ho pouzit do 2 hodin. Teraz v lwtw urcite vodu do termosky a potom pridat prasok 🙂
@anonym_autor mala som termosku s horúcou vodou a fľašku so studenou, plus um v zásobníku. Zmiešala vodu podľa potreby (nosila som teplomer na varenie) a pridala UM zo zásobníka. Robila som tak aj v noci.
ak som išla na dlhšie (viac kŕmení) v termoske horúca. vo fľaške (klasickej, nie kojeneckej) studena, v plastových sáčikoch dávky mlieka a len som riedila
Kupila som zarobene .
Áno kúpili sme takú veľkú dvojlitrovu termosku do nej som dávala prevarenu dojčenskú vodu ktorá mala vhodnú teplotu a vydržala nám 10 hodinovu cestu .
Dakujeeem

Ano, tak sa to robi. Mlieko v doze a voda v termoske