icon

Aptamil 1 verzus Nutrilon1

babo_dadush
18. mar 2013

Pre tie,kt zhanali,zistovali, prave som porovnavala obsah a su na 99% identicke. A to 1% si nechavam ako zadne dvierka lebo so m mohla daco prehliadnut..

saska.t
18. mar 2013

Aptamil a Nutrilon je presne ten isty vyrobok a vyrobca, nazov je iny v roznych statoch,ale zlozenie a vyrobca by mali byt rovnake...

alka221
18. mar 2013

aptamil a nutrilon je to iste, nie? 😉

babo_dadush
autor
18. mar 2013

@saska.t vyrobca nie je ten isty

saska.t
18. mar 2013

@babo_dadush vyrobca musi byt ten isty ak ma to iste zlozenie,kedze kazda znacka ma patent na vyrobu mlieka,aby ich nikto nekopiroval a tym ich neoberal o zisk,to, ze je uvedena dcerska spolocnost,neznamena,ze hlavny vyrobca nie je ten isty,takze v tomto pripade Danone 😉

liz_lemon
18. mar 2013

@babo_dadush potom nechapem, preco sa Aptamil tak zle rozpusta

babo_dadush
autor
18. mar 2013

@liz_lemon zda sa mi ze tam je viac dacoho lepkaveho.ked sa mi prasokna prsty dostal tak to bolo lepkavejsie nez nutrilon...

zanast
20. mar 2013

ja som si tiez vsimla ze konzistencia je trocha odlisna. Aptamil je ako keby viac hustejsi pri tom istom davkovani.

domak2
20. mar 2013

@liz_lemon
@babo_dadush
@zanast aj ked je vyrobca ten isty a zlozenie podobne, mozu to upravovat podla toho do akych krajin to ide. Vraj aj kvoli zlozeniu vody, vyskytu chorob, potrieb vitaminov a podobne. Ale podobne to robia napriklad aj s colou, pre zapadne staty s cukrom, vychodnym staci glokozovo-fruktozovy sirup, pripadne masove vyrobky sa pchaju ovela viac zbytocnostami ked idu pre nas. A tam neviem ci ide o zdravotne hladisko, alebo skor len ze kupime cokolvek. 😖

severankasr
20. mar 2013

My sme mali aj ten aj ten, i ked až čislo 3. Vlastná skúsenosť: ked dcérka začala pit Aptamil (bol inej konzistencie ako Nutrilon, inak voňal, inak chutil) už potom nechcela piť slovenský Nutrilon vôbec. Takže nejaký rozdiel tam podľa mňa bude. Ale to je naša skúsenosť s číslom 3

zupa23
12. jún 2013

Ahojte, chcela by som predat Aptamil HA 1. Jeden je neotvoreny a z druheho sme robili iba raz mliecko. Cena za neotvoreny 10,- EUR a za otvoreny by sme sa dohodli cenu.

severka12
4. nov 2013

@zupa23 je ten inzerát ešte aktuálny? dakujem

zupa23
5. nov 2013

Bohuzial uz nie

enka28
16. nov 2013

ahojte baby, nám zostalo 5ks milumilu 1 -madarská verzia, ak by mal niekto záujem, 10 eur za kus plus pošta